Sir Darius Brown: Ράβει παπιγιόν για σκύλους για να υιοθετηθούν ευκολότερα

Από το 2017 ο Sir Darius Brown έχει δωρίσει τις δημιουργίες του σε πάνω από 30 καταφύγια και χάρη σε αυτόν, βρήκαν σπίτι άπειρα ζωάκια που αλλιώς μπορεί να έμεναν στα αζήτητα.

Όπως πολύ καλά γνωρίζουν όσοι έχουν αναζητήσει σπίτι για υιοθεσία για κάποιο αδέσποτο ζώο, η φωτογραφία παίζει καθοριστικό ρόλο. Αυτό το είχε συνειδητοποιήσει πολύ νωρίς το έφηβο αγόρι, ο Sir Darius Brown, που δημιούργησε την εταιρεία Beaux & Paws. Ο Darius ράβει, πουλάει και δωρίζει παπιγιόν για σκύλους, με την ελπίδα, όταν φορεθούν από το ζώο να το κάνουν πιο ευπαρουσίαστο προσελκύοντας περισσότερους επίδοξους σκυλογονείς.Η ιδέα των παπιγιόν γεννήθηκε το 2017, όταν το αγόρι έμαθε ότι αφού ο Τυφώνας Χάρβεϊ χτύπησε το Τέξας, πολλά ζώα βρέθηκαν χωρίς σπίτι και μεταφέρθηκαν σε διάφορες γωνιές των ΗΠΑ προς αναζήτηση ενός καινούριου. Τότε, σκέφτηκε πως «εφόσον τα παπιγιόν κολακεύουν τους ανθρώπους» θα μπορούσαν να ομορφύνουν και τα ζώα.

«Η μεγαλύτερη επιβράβευση είναι ότι επικοινωνεί μαζί μου κάποια φιλοζωική οργάνωση και μου λέει ότι ένα από τα σκυλιά που φόρεσε τα παπιγιόν μου υιοθετήθηκε. Νιώθω ωραία να ξέρω ότι τα βοήθησα να βρουν σταθερό σπίτι», λέει το 14χρονο αγόρι. Από το 2017 μέχρι σήμερα το αγόρι συνεχίζει να ράβει παπιγιόν. Το μεγαλύτερο όμως όνειρό του είναι να υιοθετήσει κάποιο από τα σκυλάκια που τα φορούν. «Δυστυχώς, εκεί όπου ζω δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια. Θα ήθελα όμως να γίνω ανάδοχος γονέας για κάποια σκυλιά».

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Photo of Κατερίνα Ματέρη

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss