Siren eyes: Η hot τάση του TikTok θα σου χαρίσει το αισθησιακό βλέμμα που αναζήτας σε κάθε μακιγιάζ

Στην ελληνική μυθολογία, η σειρήνα είναι σύμβολο αποπλάνησης. Τα θαλάσσια τραγούδια τους λέγεται ότι είναι τόσο μαγευτικά που μπορούν να παρασύρουν τους ναυτικούς στον θάνατο. Κατά τη διάρκεια της σύγχρονης ιστορίας, η φράση έγινε συνώνυμη με τις γυναίκες που είναι τόσο δελεαστικές που θεωρούνταν «επικίνδυνες», ειδικά όταν είχαν έντονο βλέμμα στο μάτι…
Αυτή είναι η ουσία της τελευταίας τάσης στον κόσμο της ομορφιάς του TikTok, γνωστής ως «siren eyes». Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικές εβδομάδες με τη δημιουργό @DanielleMarcan, η οποία επινόησε το trend, καθώς προσπαθούσε να κάνει το βλέμμα της πιο σαγηνευτικό με μακριές κινήσεις μαύρου jet-liner κατά μήκος της εσωτερικής και της εξωτερικής γωνίας των ματιών.

Nivea Creme: 5 χρήσεις που δεν ήξερες μέχρι σήμερα (και δεν είναι για το σώμα)
Τα siren eyes είναι το νέο trend που κάνει χαμό στο TikTok
Έκτοτε, το hashtag #SirenEyes έχει συγκεντρώσει σχεδόν 280 εκατομμύρια προβολές, εμπνέοντας τους χρήστες να αξιοποιήσουν τη «σκοτεινή θηλυκότητά» τους, όπως το θέτει η Marcan, και να αναδείξουν τα μάτια τους με ένα wild βλέμμα!

Η τάση των siren eyes, είναι το look που έχουμε δει, εδώ και χρόνια, στα κόκκινα χαλιά να φοράνε αγαπημένες μας celebrity όπως η Zendaya και η Bella Hadid. Είναι μια ανατροπή στο κλασικό cat-eye, και μου αρέσει το πώς μπορείς να μεταβείς από μια λεπτή γραμμή, σε ένα πιο έντονο wing! Είναι το ιδανικό μακιγιάζ ματιών που μπορεί να αναδείξει το βλέμμα και να σχίσει τα μάτια σου δημιουργώντας το απόλυτο, sexiness look!

Hot βλέμμα και siren eyes πάνε μαζί!
Αν θέλεις να αναδημιουργήσεις την νέα, super hot τάση του TikTok, αυτό στο οποίο πρέπει πρώτα να επικεντρωθείς είναι…το σχήμα των ματιών σου. Αν είναι η πρώτη φορά που το δοκιμάζεις, τότε πάρε τα πινέλα και τις σκιές σου και πάμε να δούμε πώς μπορείς ν …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss