Σκέψεις για All-Star Game με τις κορυφαίες 11αδες των Premier League, La Liga, Serie A και Bundesliga

Η Premier League εξετάζει την ιδέα ενός All-Star Game ;όπου η καλύτερη ενδεκάδα των αγγλικών ομάδων θα αντιμετωπίσει τις αντίστοιχες από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπως οι La Liga, Serie A, Bundesliga, με παιχνίδια που θα διεξάγονται σε όλο τον κόσμο.

Η ιδέα του All-Star Game στα αμερικανικά πρότυπα διατυπώθηκε πρόσφατα στην Premier League από τον ιδιοκτήτη της Τσέλσι, Τοντ Μπόλι, με την πρότασή του, ωστόσο για μια αγγλική εκδοχή του δημοφιλούς αμερικανικού προτύπου έγινε αντικείμενο έντονης κριτικής.

Όπως αναφέρουν οι Times, σύμφωνα με την πρόταση του Μπόλι, που ήταν μία από τις ιδέες που διατύπωσαν στελέχη του συλλόγου, το πιο δημοφιλές και πιο πιθανό σχέδιο ήταν να σχηματιστεί μια κορυφαία ομάδα Premier League που θα αντιμετώπιζε στο πλαίσιο του All-Star τους κορυφαίους παίκτες από τις La Liga, Serie A, Bundesliga και άλλα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Η διεξαγωγή των αγώνων θα γινόταν είτε σε όλη την Ευρώπη ή και ακόμα σε ολόκληρο τον κόσμο τους καλοκαιρινούς μήνες ή κατά τη διάρκεια μιας χειμερινής διακοπής.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το οποίο επικαλείται πηγές της Premier League, η ιδέα είναι πιθανό να εξελιχθεί μαζί με άλλες προτάσεις που θα γίνουν με στόχο την αύξηση του ποδοσφαιρόφιλου κοινού και την ενίσχυση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων στο εξωτερικό.

Θυμίζουμε ότι ο Γιούργκεν Κλοπ δεν πήρε με “καλό μάτι” την ιδέα του Αμερικανού επιχειρηματία, Τοντ Μπόλι, για το All-Star Game στα αμερικανικά πρότυπα, σχολιάζοντας:

Υπέροχα. Όταν βρει ημερομηνία γι’ αυτό, μπορεί να με πάρει τηλέφωνο. Ξεχνάει ότι στην Αμερική στα μεγάλα αθλήματα οι παίκτες έχουν τέσσερις μήνες διάλειμμα.

Αντίθετα, ο Φρανκ Λάμπαρντ δεν ήταν αρνητικός σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο: “Θα είναι δύσκολο λόγω του ημερολογίου. Αλλά δεν βλέπω τον λόγο να γελάσει κανείς σαν να πρόκειται για μια γελοία ιδέα. Νομίζω ότι είναι μια ανοιχτή κουβέντα. Το να βρούμε τρόπους να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας, διατηρώντας τις παραδόσεις μας”.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss