Skin Saviors: Αυτά τα προϊόντα αποτελούν κίνηση ματ για την λιπαρή σου επιδερμίδα – ELLE

Skin Saviors: Αυτά τα προϊόντα αποτελούν κίνηση ματ για την λιπαρή σου επιδερμίδα

Εάν διαθέτεις λιπαρή επιδερμίδα με τάση ακμής χρειάζεσαι άμεσα ένα καθαριστικό προϊόν με ήπια σύνθεση αλλά και ενυδατικά καλλυντικά με ελαφριά υφή. Πες πως τα βρήκες κιόλας!

Ενεργό μικυλλιακό νερό καθαρισμού που αφαιρεί αποτελεσματικά ρύπους, σμήγμα και μακιγιάζ Micellar Water της Frezyderm (στα φαρμακεία).

Gel Καθαρισμού Πρόσωπο, Κίτρο & Πρόπολη με ήπια αντισηπτική δράση της Apivita (στα φαρμακεία).

Προϊόν πίλινγκ προσώπου με γλυκολικό και γαλακτικό οξύ για βαθύ καθαρισμό των πόρων και εξισορρόπηση της λιπαρότητας Ole Henriksen Pore-Balance Facial Sauna Scrub, Sephora.

Ιαματικό νερό σε σπρέι για ευαίσθητες επιδερμίδες με μεταλλικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία, Thermal Spring Water Sensitive Skin της La Roche-Posay (στα φαρμακεία).

Ενυδατική κρέμα προσώπου με ελαφριά, μη λιπαρή υφή M Cosmetics 24h Face Cream Light Texture.

Ενυδατικό primer για ματ φινίρισμα, άμεση σμίκρυνση των πόρων και λεία επιδερμίδα Face Primer Baby Skin Pore Eraser της Maybelline.

Έξυπνο νερό 3 σε 1 με απόσταγμα ρυζιού για καθαρισμό, ενυδάτωση και θρέψη Waso Beauty Smart Water της Shiseido.

Αφρός καθαρισμού για κανονικές προς λιπαρές επιδερμίδες με ceramides, νιασιναμίδη και υαλουρονικό οξύ, Foaming Cleanser της CeraVe (στα φαρμακεία).

Βάλσαμο προσώπου για μετά τον ήλιο που μειώνει τη θερμοκρασία του δέρματος χάρη στην τεχνολογία Cryo Effect, ενώ επανορθώνει τα σημάδια της φωτογήρανσης, Sunissime Après Soleil Baume Réparateur της Lierac (σε επιλεγμένα φαρμακεία).

Limited edition ενυδατικό νερό σε σπρέι με αντιοξειδωτικές γωτοφαινόλες και νερό από άνθος Sakura, Hydrating Water Mist της Jowaé (στα φαρμακεία).

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss