Škoda ENYAQ RS iV: Δυναμικό, αποδοτικό, βιώσιμο – FleetNews

Η Škoda AUTO παρουσίασε το ENYAQ RS iV, τη νέα κορυφαία έκδοση του ηλεκτρικού SUV η οποία επεκτείνει τη σπορ οικογένεια RS προσθέτοντας ένα δεύτερο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο δίπλα στο ENYAQ Coupé RS iV.
Με αυτή την κίνηση ο κατασκευαστής ενισχύει το ηλεκτρικό της χαρτοφυλάκιο, στο οποίο μέχρι το 2026 θα προστεθούν τρία ακόμα ολοκαίνουργια ηλεκτρικά μοντέλα. Στόχος της Škoda είναι να προσφέρει πλήρη γκάμα ηλεκτρικών προϊόντων που θα περιλαμβάνει από μικρά αυτοκίνητα έως 7θέσια μοντέλα, και να αυξήσει το ποσοστό πωλήσεων BEV στην Ευρώπη σε περισσότερο από 70% έως το 2030.
Όπως και η έκδοση coupé, το ENYAQ RS iV διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες και τετρακίνηση με συνολική ισχύ 220 kW* και αυτονομία άνω των 500 χιλιομέτρων στον κύκλο WLTP. Η μέγιστη ισχύς φόρτισης 135 kW επιτρέπει ακόμα πιο γρήγορη φόρτιση σε συμβατούς ταχυφορτιστές. Πρόσθετα στα δύο σχεδιαστικά πακέτα RS Lounge και RS Suite με ολοκληρωμένο στάνταρ εξοπλισμό ασφαλείας και άνεσης, η Škoda προσφέρει για το ENYAQ RS iV δύο νέα προαιρετικά πακέτα, Advanced και Maxx, δίνοντας στη γκάμα μια ακόμη πιο ξεκάθαρη δομή. Επιπλέον, η εκτεταμένη χρήση ανακυκλωμένων και ανακυκλώσιμων υλικών επιτρέπει στην Škoda να παραδίδει το ENYAQ RS iV στους πελάτες με ουδέτερο CO2.
Το νέο ENYAQ RS iV είναι το δεύτερο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο στη σπορ γκάμα RS της Škoda. Όπως και το ENYAQ Coupé RS iV, το SUV έχει μια σπορ, δυναμική εμφάνιση και διαθέτει το πιο ισχυρ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss