Σκότωσαν την καθηγήτριά τους με ρόπαλο γιατί τους έβαλε κακό βαθμό

Δύο έφηβοι από την Αϊόβα δολοφόνησαν την καθηγήτρια τον Ισπανικών τους, δηλώνοντας απογοητευμένοι από τον τρόπο που δίδασκε το μάθημα.

Για έναν κακό βαθμό έχασε τη ζωή της μια καθηγήτρια Ισπανικών σε γυμνάσιο της Αϊόβα. Για τη δολοφονία της κατηγορούνται δύο μαθητές, ο Willard Miller και ο Jeremy Goodale, οι οποίοι ισχυρίζονται δήλωσαν απογοητευμένοι από τον τρόπο που δίδασκε το μάθημα η καθηγήτρια.
Στο δικαστήριο που έγινε σήμερα (2/11), οι κατηγορούμενοι κλήθηκαν να απαντήσουν στο γιατί σκότωσαν τη Nohema Graber. Ο δικηγόρος του Miller ζήτησε από το δικαστήριο του Φέρφιλντ να μην λάβει υπόψη τέσσερα εντάλματα έρευνας και στοιχεία που λήφθηκαν από το σπίτι του.

Το σώμα της Graber βρέθηκε σε ένα πάρκο στις 3 Νοεμβρίου 2021, κρυμμένο κάτω από μουσαμά. Την είχαν χτυπήσει μέχρι θανάτου με ρόπαλο του μπέιζμπολ. Ο Miller και ο Goodale ήταν 16 ετών εκείνη την εποχή.

Jeremy GoodaleAssociated Press

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι ο Miller συνάντησε την Graber στο λύκειο του Φέρφιλντ το απόγευμα της 2ας Νοεμβρίου 2021, για να συζητήσουν για τον κακό του βαθμό. Η Graber αργότερα οδήγησε το φορτηγό της σε ένα πάρκο όπου ήταν γνωστό ότι έκανε καθημερινές βόλτες μετά το σχολείο, λένε οι αρχές. Μάρτυρες είδαν το φορτηγό να φεύγει από το πάρκο αργότερα με δύο άνδρες στο μπροστινό κάθισμα.

Willard MillerAssociated Press

Το παράτησαν στο τέλος ενός αγροτικού δρόμου. Μάρτυρας είδε τον Goodale και τον Miller καθώς περπατούσαν προς την πόλη από αυτόν τον δρόμο, λένε οι ερευνητές. Στην κατάθεσή του στην αστυνομία, ο Miller περιέγραψε την απογοήτευσή του για τον τρόπο που η Graber δίδασκε ισπανικά και για το πώς ο βαθμός στο μάθημά της μείωνε το GPA του.
«Ο κακός βαθμός θεωρείται ότι είναι το κίνητρο πίσω από τη δολοφονία της Graber που συνδέει άμεσα τον Μίλερ», ανέφεραν τα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν από τον εισαγγελέα της κομητείας Τζέφερσον και τον εισαγγελέα της Αϊόβα.
Ο Μίλερ αρχικά αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμειξη στην εξαφάνιση της Graber, αλλά «αργότερα δήλωσε ότι γνώριζε τα πάντα αλλά δεν συμμετείχε». Είπε στην αστυνομία ότι οι πραγματικοί δολοφόνοι – μια «υποτιθέμενη ομάδα παιδιών με μάσκες» – τον ανάγκασαν να δώσει το καρότσι του για να βοηθήσει να μετακινήσει το σώμα της και να οδηγήσει το βαν της από …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss