Σκοτώθηκε ‘παίζοντας’ με τις τουρμπίνες αεροπλάνου

Μια 57χρονη τουρίστρια από τη Νέα Ζηλανδία σκοτώθηκε όταν χτύπησε στο κεφάλι μετά από ένα άκρως επικίνδυνο “παιχνίδι” που συνηθίζεται στην περιοχή. Η εν λόγω τουρίστρια μαζί με άλλους παραθεριστές…

… κρατιόταν από τη μάντρα που χωρίζει την παραλία από το αεροδρόμιο για να “νοιώσει” τα ρεύματα αέρα που σχηματίζουν οι τουρμπίνες των αεροπλάνων όταν μπαίνουν σε λειτουργία οι κινητήρες κατά τη διαδικασία της απογείωσης.

Πολλοί αφήνονται να παρασυρθούν και να καταλήξουν στη θάλασσα.

Η δύναμη του αέρα που δημιουργείται από τους κινητήρες του αεροπλάνου, έριξε όμως την γυναίκα στα βράχια με αποτέλεσμα να χτυπήσει. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και λίγο αργότερα έχασε τη μάχη για τη ζωή της.

Ο επικεφαλής του τουρισμού στο νησί, Rolando Brison, επιβεβαίωσε τον θάνατό της γυναίκας. “Η οικογένεια επιβεβαίωσε πως ήταν από τη Νέα Ζηλανδία. Γνώρισα την οικογένειά της το απόγευμα και μόλις συνειδητοποίησαν πως αυτό που έκαναν ήταν λάθος μετάνιωσαν για το ρίσκο που πήραν και κατέληξε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Θέλω μόνο να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους αγαπημένους της ενώ συνεχίζουμε να διερευνούμε τι συνέβη πριν από λίγες ώρες”, ανέφερε ο ίδιος στη NZ Herald.

Σημειώνεται ότι ο διάδρομος απογείωσης του αεροδρομίου βρίσκεται ελάχιστα μέτρα από την παραλία και υπάρχουν προειδοποιήσεις τις οποίες όμως δεν λαμβάνουν υπόψη οι τουρίστες που φτάνουν στην παραλία του νησιού, δίπλα από το αεροδρόμιο.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss