Σμαράγδα Καλημούκου: Δεν υπάρχουν πια στερεότυπα για τα σώματα, ποτέ δεν με άγχωνε η αλλαγή με τα κιλά

Η Σμαράγδα Kαλημούκου ή αλλιώς «Λίζα» από το «Λατρεμένοι μου γείτονες» είναι πλέον plus size model και συνεργάζεται με εταιρία ρούχων για μεγάλα μεγέθη. Μίλησε για την αλλαγή της, αποκαλύπτει γιατί τα κιλά δεν την άγχωναν ποτέ και εξηγεί γιατί δεν πρέπει να υπάρχουν στερεότυπα για τα σώματα.

«Στο “So you think you can dance” είχα πάει 16 χρονών, μετά το σόου είχα την πρόταση για τη σειρά ‘’Λατρεμένοι μου γείτονες’’» είπε η ίδια. Στην ηλικία των 16 είναι πολύ εύκολο να πάρουν τα μυαλά αέρα και μιλώντας στην «Ελένη» αναγνώρισε ότι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η οικογένεια για να μείνεις προσγειωμένος.

Η "Λίζα" από το "Λατρεμένοι μου γείτονες" έγινε plus size... | Celebrities Ειδήσεις

«Μου αρέσει πολύ η εικόνα που έχω σήμερα. Μπορεί πριν να ήμουν πιο στεγνή όμως ήμουν 17 ετών» ανέφερε η Σμαράγδα Καλημούκου. Σημείωσε για την αλλαγή στο σώμα της ότι μεγαλώνοντας το σώμα μας αλλάζει. Μπορεί να παίζει ρόλο ακόμα και η ψυχολογία μας. Σχετικά με τα στερεότυπα στην ομορφιά σχολίασε: «Δεν υπάρχουν πια στερεότυπα για τα σώματα. Άλλες γυναίκες έχουν καμπύλες και άλλες μπορεί να είναι πιο στεγνές».

Σμαράγδα Καλημούκου: «Το να είσαι plus size μοντέλο δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχεις παραπάνω κιλά»

Και παραδέχθηκε ότι «ποτέ δεν με άγχωνε η αλλαγή με τα κιλά». «Πλέον βλέπω τις γυναίκες πιο απελευθερωμένες και με το σώμα τους και με τα ρούχα τους» τόνισε η Σμαράγδα. Αναφορικά με τον σύντροφό της είπε ότι την υποστηρίζει στα πάντα και αποκάλυψε ότι ήταν ήδη μαζί στην σταδιακή αλλαγή της.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss