Smiley face nails: 10 μανικιούρ με χαμόγελα που θα σου φτιάξουν αμέσως τη διάθεση

Άσε στην άκρη ό,τι σε χαλάει και χαμογέλα πλατιά. Ρίχνοντας μια ματιά σε αυτά τα μανικιούρ θα σου είναι πιο εύκολο.

Αν είσαι σε κάποιο μέρος της Ελλάδας που ο καιρός δεν είναι και στα καλύτερά του, που βρέχει κατά τη διάρκεια της ημέρας και έχει συννεφιά, είμαι σίγουρη πως έχεις χαλαστεί. Και λογικό είναι. Περίμενες εναγωνίως αυτό το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου και τα σχέδιά σου πήγαν στράφι.
Ακόμα κι αν δεν είσαι και στα καλύτερά σου, όμως, για άλλους λόγους, υπάρχει τρόπος να χαμογελάσεις. Ένα τηλέφωνο στην κολλητή, μια ωραία σειρά στην τηλεόραση, ένα ποτό με τις φίλες σου… Μια ωραία gallery με smiley face nails, θα σου πω εγώ.

#CherryNails: Τα κεράσια στα νύχια είναι super cute και αυτά τα 10 μανικιούρ το αποδεικνύουν
Χαμόγελα στα νύχια; Ναι!
Ο Covid-19 δεν με είχε συναντήσει σχεδόν 3 χρόνια και τώρα αποφάσισε να κάνει την εμφάνισή του χαλώντας έτσι την ονομαστική μου εορτή. Στην αρχή νευρίασα, αλλά μετά είπα ότι είναι και μια ευκαιρία να απολαύσω το κρεβάτι μου και το… ταβάνι. Επειδή τα νεύρα, όπως καταλαβαίνεις, κράτησαν αρκετή ώρα σκέφτηκα σήμερα να βρω έναν τρόπο να χαμογελάσω – κι εσύ μαζί μου- και κάπου εδώ εμφανίστηκαν στο feed μου τα smiley face nails.

Κάνοντας scroll στο Instagram το πρωί έπεσα πάνω σε μανικιούρ με χαμόγελα και κάπως σαν να βρήκα το κέφι μου. Είπα ότι αυτό θα είναι το επόμενο nail art μου και γιατί όχι; Και το δικό σου! Γι’ αυτό έψαξα ενδελεχώς και βρήκα αρκετά nail art με χαμόγελα και εσύ μπορείς ευθύς αμέσως να τα δεις στην gallery για να πάρεις όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι για το επόμενο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss