SMS 13033: Οι έξι κωδικοί μετακίνησης – Τι κωδικό χρησιμοποιούμε για τα σχολεία

Σε πλήρη ισχύ παραμένει ο περιορισμός στις μετακινήσεις σε όλη την επικράτεια από τις 21:00 το βράδυ έως τις 05:00 το πρωί.

Σημειώνεται ότι εξακολουθεί να απαιτείται η αποστολή sms προς το 13033, καθώς και η βεβαίωση εργαζομένου σε περίπτωση μετακίνησης για λόγους εργασίας.

Υπενθυμίζεται πως για λόγους υγείας οι πολίτες πρέπει να στέλνουν μήνυμα με τον αριθμό 1 και για τη βόλτα κατοικίδιου με τον κωδικό 6.

Πώς γίνονται οι μετακινήσεις στα σχολεία

Επιπλέον, οι γονείς που συνοδεύουν τα παιδιά τους στο σχολείο δεν θα πρέπει να παραβλέψουν την αποστολή του απαραίτητου SMS στο 13033.

Για τη συγκεκριμένη μετακίνηση οι γονείς θα πρέπει να χρησιμοποιούν τον κωδικό 4, δηλαδή την «κίνηση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη ή συνοδεία ανηλίκων μαθητών από / προς το σχολείο».

Εκτός από το απαραίτητο SMS στο 13033, οι γονείς απαιτείται να έχουν μαζί τους συμπληρωμένη βεβαίωση μετακίνησης μαθητή που θα υπογράφεται από τον διευθυντή του σχολείου, στην οποία θα αναγράφονται η διεύθυνση της σχολικής μονάδας και η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή ή της μαθήτριας.

Πώς γίνονται οι μετακινήσεις γενικά

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss