Snapchat+, η νέα συνδρομητική υπηρεσία του Snapchat με μηνιαίο κόστος 3,99 δολαρίων

Το Snapchat εγκαινίασε επίσημα σήμερα το επί πληρωμή συνδρομητικό του πρόγραμμα με την ονομασία Snapchat+, το οποίο θα προσφέρει αποκλειστικά χαρακτηριστικά όπως την αλλαγή του εικονιδίου της εφαρμογής αλλά και τη δυνατότητα να βλέπετε ποιοι άνθρωποι έχουν παρακολουθήσει ξανά τα Stories σας.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι δοκιμάζει αυτή τη δυνατότητα, χωρίς να δώσει πολλές λεπτομέρειες, παρουσιάζοντας το Snapchat+. Το νέο συνδρομητικό πρόγραμμα δεν θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις χώρες αφού αρχικά θα έχουν πρόσβαση σ’ αυτό χρήστες από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τη Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Πάντως όπως ξεκαθαρίζει η εταιρεία, θα προστεθούν και άλλες χώρες στη σχετική λίστα. 
«Σήμερα λανσάρουμε το Snapchat+, μια συλλογή από αποκλειστικές, πειραματικές και λειτουργίες για το Snapchat που δεν είναι διαθέσιμες για όλους, με μηνιαίο κόστος 3,99 δολάρια.  Αυτή η συνδρομή θα μας επιτρέψει να παρέχουμε νέες λειτουργίες σε μερικά από τα πιο παθιασμένα μέλη της κοινότητάς μας και θα μας επιτρέψει να παρέχουμε υποστήριξη κατά προτεραιότητα», δήλωσε η εταιρεία.
 
Εκτός από τα προσαρμοσμένα εικονίδια της εφαρμογής και τον αριθμό επαναληπτικών προβολών Stories, το Snapchat …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss