Snapdragon 4 και 6 Gen 1

Αυτό ισχύει εν μέρει, δεδομένου ότι τα τηλέφωνα χαμηλού και μεσαίου επιπέδου έρχονται με όλο και καλύτερες προδιαγραφές, ενώ οι ναυαρχίδες λαμβάνουν μικρότερες αναβαθμίσεις κάθε χρόνο. Το chipset Snapdragon 4 Gen 1 υπόσχεται εντυπωσιακές επιδόσεις, προηγμένα χαρακτηριστικά φωτογραφίας, μαζί με βελτιωμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας. Για τη μετάφραση αυτών των τσιτάτων σε αριθμούς, το Snapdragon 4 Gen 1 προσφέρει έως και 15% βελτιωμένη CPU και έως και 10% βελτιωμένη GPU σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά.

Επιπλέον, το Snapdragon 4 Gen 1 διαθέτει τριπλό ISP και τη λεγόμενη «μείωση θορύβου πολλαπλών καρέ» για ευκρινείς, λεπτομερείς φωτογραφίες. Το chipset υποστηρίζει κάμερες που μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες έως και 108MP και διαθέτει το μόντεμ Snapdragon X51 5G για απίστευτες ταχύτητες λήψης 2,5 Gbps, κορυφαίου 5G.
Όσον αφορά το chipset Snapdragon 6 Gen 1, αυτό υπόσχεται να παρέχει δυνατότητες παιχνιδιού που προσφέρουν έως και 35% ταχύτερη απόδοση γραφικών και έως και 40% ταχύτερη επεξεργασία σε σύγκριση με το chipset Snapdragon 695 5G. Έρχεται επίσης με ένα μόντεμ Snapdragon X62 5G, το οποίο επιτρέπει την υποστήριξη συνδεσιμότητας για κορυφαίες ταχύτητες λήψης 5G 2,9 Gbps. Τα τηλέφωνα που είναι εξοπλισμένα με αυτό το chipset μπορού …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss