The Snowman: Ο Michael Fassbender, στα ίχνη του δολοφόνου (trailer)

Η Universal Pictures, κυκλοφόρησε το πρώτο και γεμάτο ένταση, trailer της κινηματογραφικής μεταφοράς του Χιονάνθρωπου του Jo Nesbo, της έβδομης και δημοφιλέστερης ίσως περιπέτειας με πρωταγωνιστή τον ντετέκτιβ Χάρι Χόλε καί με τόν  Michael Fassbender στόν ομώνυμο ρόλο.

Με εφόδιο το best-seller του Jo Nesbo καί με ένα πολύ αξιόλογο cast, έρχεται στήν μεγάλη οθόνη, ένα αστυνομικό θρίλερ αριστοτεχνικής πλοκής.

Η ιστορία τής ταινίας εστιάζει στον ντετέκτιβ Χάρι Χόλε που ερευνά την εξαφάνιση ενός θύματος κατά την διάρκεια της πρώτης χιονόπτωσης του χειμώνα. Αυτό που φοβάται είναι ότι ενας ασύλληπτος κατά συρροή δολοφόνος, είναι και πάλι ενεργός. Με την βοήθεια ενός λαμπρού νεοσύλλεκτου, ο Χόλε πρέπει να ενώσει τα κομμάτια παλαιών υποθέσεων με την νέα, αν θέλει να προλάβει αυτό το αδιανόητο κακό πρίν την επόμενη χιονόπτωση.

Ο Jo Nesbo κυκλοφόρησε το πρώτο βιβλίο της σειράς με πρωταγωνιστή τον ντετέκτιβ Χάρι Χόλε το 1997 και με τίτλο Η Νυχτερίδα. Τα βιβλία του εκδίδονται σε περισσότερες από 40 χώρες και είναι πια ο πιο επιτυχημένος συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων στη Νορβηγία.Βέβαια να τονίσουμε ότι δέν είναι η πρώτη φορά πού μεταφέρεται βιβλίο τού συγκεκριμένου συγγραφέα στόν κινηματογράφο.Το 2011 ο σκηνοθέτης Morten Tyldum (The Imitation Game, Passengers), μεταφέρει το Κυνηγοί Κεφαλών (Headhunters) με παγκόσμια επιτυχία.

Με τα αρχικά δικαιώματα τού βιβλίου να ανήκουν στόν Leonardo DiCaprio από το 2010 καί τόν Martin Scorsese νά θέλει τήν σκηνοθεσία από το 2011, αλλά τελικά νά κάθεται στήν θέση τού παραγωγού, η ταινία καταλήγει στά χέρια του σουηδού Tomas Alfredson (Tinker Taylor Soldier Spy, Άσε το κακό να μπει).Εκτός από τόν Michael Fassbender, στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται σημαντικά ονόματα, όπως η υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα 2014 Rebecca Ferguson , η οποία καί έκλεψε τίς εντυπώσεις στήν τελευταία “Επικινδυνη Αποστολή”, η πολυβραβευμένη μούσα του Lars von Trier Charlotte Gainsbourg (Nymphomaniac) και οι J.K. Simmons & Val Kilmer.Τα γυρίσματα τής ταινίας έγιναν εξολοκλήρου στη Νορβηγία.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 12 Οκτωβρίου του 2017.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss