Σοφία Μαργαρίτη: «Αν δεν καθυστερούσε η παραγωγή, θα είχα γλιτώσει το χειρουργείο»

H Σοφία Μαργαρίτη αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο και από το περσινό «Survivor», έπειτα από έναν σοβαρό τραυματισμό που είχε στο πόδι της.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η πρώην παίκτρια του «Survivor» στην εκπομπή της KatKen, «Super Κατερίνα», αφού επέστρεψε στην Ελλάδα, χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργείο. Παράλληλα, εξομολογήθηκε πως χρειάστηκε να μείνει για δύο μήνες σε ακινησία για να μπορέσει να το ξεπεράσει.

Το παράπονο της για την Acun Media 

Συνάμα, η Σοφία Μαργαρίτη, εξέφρασε το παράπονό της τόσο για το πώς την αντιμετώπισαν στον Άγιο Δομίνικο, όσο και για το μετέπειτα ενδιαφέρον που δεν έδειξε η Acun Media στο πρόβλημά της.

«Έλεγα ότι πονάω και συνέχιζα να παίζω»

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Καθυστέρησαν πολύ να με πάνε στον γιατρό. Έλεγα ότι πονάω και συνέχιζα να παίζω. Εξαιτίας της καθυστέρησης υπήρξε επιδύνωση στην υγεία μου».

«Το θέμα της υγείας δεν επιδέχεται διαπραγματεύσεις»

«Θα μπορούσα να είχα γλιτώσει το χειρουργείο αν είχα πάει στον γιατρό από την πρώτη μέρα. Το θέμα της υγείας δεν επιδέχεται διαπραγματεύσεις και να κάνει κανείς υποχωρήσεις σε αυτό», εξήγησε η Σοφία Μαργαρίτη.

«Δεν μπορώ να τους βρω πλέον»

Και συνέχισε, λέγοντας: «Εκεί πήγα ως εργαζόμενη, υπήρχε εργοδοσία την οποία σεβάστηκα. Δεν μπορώ να τους βρω πλέον. Μέχρι να γίνει το χειρουργείο και οι τελικοί τον Ιούλιο ήταν όλα καλά, έκτοτε δεν ενδιαφέρθηκε κανείς».

«Εκ του αποτελέσματος μετάνιωσα που πήγα»

«Εξαιτίας της επέμβασης αυτής δεν μπορώ να δουλέψω και αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα», δήλωσε επίσης και συνέχισε: «Η γνωμάτευση του γιατρού έλεγε πλήρη ακινησία για δυο μήνες και είχα άνθρωπο που με βοήθαγε. Εκ του αποτελέσματος μετάνιωσα που πήγα».

«Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι νομικό να με καλύπτει»

«Είναι δύσκολο να συντηρηθώ. Το χειρουργείο το κάλυψε η παραγωγή, αποζημίωση δεν πήρα. Είναι ηθικό το θέμα μου. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι νομικό να με καλύπτει», τόνισε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης.

«Ήθελα να σηκώσουν ένα τηλέφωνο, απλά»

Επιπλέον, η Σοφία Μαργαρίτη, που είναι χωρισμένη, αποκάλυψε ότι τα παιδιά της μένουν με τον μπαμπά τους για οικονομικούς λόγους, καθώς εκείνη δεν είχε να τα συντηρήσει. «Πίστευα ότι θα υπήρχε ανθρώπινη αντιμετώπιση και όχι να με δουν τεχνοκρατικά. Ήθελα να σηκώσουν ένα τηλέφωνο, απλά», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν το αποδίδω σε ανευθυνότητα ή ανικανότητα»

«Καταλαβαίνω ότι πρόκειται για μια τεράστια εταιρία και κάπου χάθηκε το θέμα μου. Δεν το αποδίδω σε ανευθυνότητα ή ανικανότητα ή οτι υπήρχε προσωπικό πρόβλημα μαζί μου», πρόσθεσε η ίδια.

Δείτε παρακάτω:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss