Σοφία Μουτίδου: Το κοινό εύκολα κατηγορεί και εύκολα ξεχνάει

Η Σοφία Μουτίδου άνοιξε την αυλαία καλεσμένων αυτής της εβδομάδας στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι».

Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα επαγγελματικά της, ενώ αναφέρθηκε στην ψυχοθεραπεία και στο νέο βήμα που θέλει να κάνει σχετικά με τη μόρφωσή της.

Ο παρουσιαστής ρώτησε την ηθοποιό αν νιώθει πιο σεξουαλική και εναρμονισμένη με την εμφάνισή της, με εκείνη να απαντά χαριτολογώντας: «Καθόλου σεξουαλιζέ δεν νιώθω, εδώ με φτιάξανε γιατί ήρθα σαν τη πλύστρα».

Η Σοφία Μουτίδου μίλησε για το stand up comedy που κάνει εδώ και δέκα χρόνια με τίτλο «10 Χρόνιας Σοφίας», ενώ αναφέρθηκε και στο κανάλι της στο Youtube στο οποίο συμπληρώνει 7 χρόνια.

Η ηθοποιός ανέφερε πως ο κόσμος τις κάνει προτάσεις τηλεοπτικές όμως αυτές δεν συμβαδίζουν με αυτό που θέλει να κάνει αυτή τη στιγμή.

Και όπως ανέφερε θέλει να γίνει σύμβουλος ψυχικής υγείας, μέσω μαθημάτων και σεμιναρίων που θέλει να ξεκινήσει. Είναι ένα κομμάτι που την ενδιαφέρει πολύ και θέλει να το εξελίξει.

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν ένιωσε καμία έκπληξη με αυτήν της την ανακοίνωση, αφού όπως της είπε ο τρόπος που κάνει τα βίντεο της μοιάζει πολύ με life coaching.

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss