Σοφία Παυλίδου: «Στο θέατρο αναγκάστηκα μία φορά να παραιτηθώ από παράσταση»

Η Σοφία Παυλίδου μοιράστηκε τη δική της εμπειρία αναφορικά με τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον καλλιτεχνικό χώρο, ενώ μίλησε και για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Χρήστο Φερεντίνο μετά τον χωρισμό τους.

«Στα προσωπικά μου είμαι πολύ καλά»

Αρχικά, μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» είπε: «Στα προσωπικά μου είμαι πολύ καλά. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχω μεγάλη οικογένεια φίλων και ανθρώπων γύρω μου».

«Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι μπαίνω σε ριάλιτι, αλλά ήταν μια πολύ ωραία διαδικασία για εμένα»

Στη συνέχεια, αναφορικά με τη συμμετοχή της στη «Φάρμα» τόνισε: «Η πρόταση για τη “Φάρμα” ήρθε όταν ήμασταν σε εγκλεισμό. Αγαπώ πολύ τη φύση. Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι μπαίνω σε ριάλιτι, αλλά ήταν μια πολύ ωραία διαδικασία για εμένα. Μου είχε γίνει παλιότερα και πρόταση για το “Dancing with the Stars”, αλλά με πέτυχε σε φάση της ζωής μου που έδινα προτεραιότητα στην οικογένεια και τα παιδιά μου».

«Αποχώρησα για να μην υποστώ αυτή τη συμπεριφορά»

Η Σοφία Παυλίδου έχει βρεθεί σε δύσκολη θέση όσο βρισκόταν στο θέατρο, καθώς όπως είπε την «πρόσβαλε η συμπεριφορά του σκηνοθέτη». Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Στο θέατρο αναγκάστηκα μία φορά να παραιτηθώ από παράσταση, γιατί με πρόσβαλε η συμπεριφορά του σκηνοθέτη που απαιτούσε από αγόρια και κορίτσια να βγάλουν τα ρούχα τους, ενώ δεν ήταν μέρος του έργου. Αποχώρησα για να μην υποστώ αυτή τη συμπεριφορά».

«Πιστεύω ότι μετά από όσα έχουν γίνει θα έχει αλλάξει τη συμπεριφορά του»

«Αυτό συνέβη πριν από τέσσερα περίπου χρόνια, και όταν έρθει η ώρα του θα φτάσει και στο ΣΕΗ. Ήταν μια δύσκολη περίοδος για εμένα και δύσκολο το γεγονός ότι έβλεπα τους συναδέλφους μου να μην αντιδρούν για να μην χάσουν τη δουλειά τους. Είναι πολύ λυπηρό», συμπλήρωσε η Σοφία Παυλίδου.

Και πρόσθεσε: «Υπάρχουν και άλλοι συνάδελφοι που έχουν θέματα με τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη. Πιστεύω ότι μετά από όσα έχουν γίνει θα έχει αλλάξει τη συμπεριφορά του».

«Τα ζευγάρια που χωρίζουν και έχουν παιδιά οφείλουν να βάλουν στην άκρη τον θυμό και τον εγωισμό τους»

Σχετικά με τη τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, Χρήστο Φερεντίνο η Σοφία Παυλίδου δήλωσε: «Τα ζευγάρια που χωρίζουν και έχουν παιδιά οφείλουν να βάλουν στην άκρη τον θυμό και τον εγωισμό τους. Δεν αισθάνομαι ότι είμαι μόνη από τότε που χώρισα το Χρήστο. Είναι πάντα δίπλα μου. Ήταν κοινή μας απόφαση, αλλά μας δυσκόλεψε».

Δείτε παρακάτω:

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.