Σοφιάνα: «Θέλουν να τους στείλω τις πατούσες μου επί πληρωμή»

Η πρώην παίκτρια του Survivor, Σοφιάνα Αβραμάκη, δεν δέχθηκε πρόταση για το Survivor All Star αλλά… για φωτογραφία με πατούσες, επί πληρωμή

Η πρώην παίκτρια του Survivor, Σοφιάνα Αβραμάκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» με την Μαρία Μπακοδήμου.
Η ίδια ξεκαθάρισε ότι δεν έχει δεχθεί καμία πρόταση από την τουρκική παραγωγή για συμμετοχή στο Survivor All Star, το οποίο ετοιμάζεται για ντεμπούτο από τη νέα χρονιά. Εξέφρασε την επιθυμία της να πάει ενώ ανέφερε ότι το χρηματικό ποσό που έχει συμφωνηθεί για κάποιους παίκτες είναι άνω των 5.000 ευρώ.

«Δεν μου έχει γίνει κάποια προσέγγιση για το Survivor. Δε νομίζω ότι υπάρχει παίκτης που έχει πάει και δεν του περνάει από το μυαλό. Θα ήθελα να πάω, εννοείται. Άκουσα για παίκτες που και ζήτησαν και εν τέλει συμφώνησαν για περισσότερα χρήματα από τις 5.000. Θεωρώ πως θα πέσουν κορμιά αν αποκαλυφθούν διαφορετικά ποσά στην πορεία του παιχνιδιού», δήλωσε.
Από την άλλη η καλλονή φυσικοθεραπεύτρια αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί ανήθικη πρόταση στα social media, από χρήστη ο οποίος της πρότεινε να της στείλει χρήματα για να προχωρήσουν σεξουαλικά ή για να του στείλει τις πατούσες της.

«Μου στέλνουν να μου δώσουν χρήματα για να κάνουμε κάτι σεξουαλικό ή να τους στείλω τις πατούσες μου και να μου βάλουν λεφτά σε λογαριασμό. Κάτι τέτοια περίεργα», είπε χαρακτηριστικά η Σοφιάνα.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss