ΣΟΚ- ΤΟ ΑΠΙΘΑΝΟ gay ζευγάρι Άλμπατρος και τα 400.000 της λίστας Πέτσα

 

«Μένουμε άναυδοι» γιατί λεφτά υπάρχουν για ολίγους

Στο ελληνικό διαδίκτυο, συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα Bovary, εμφανίστηκε ένα συγκινητικό άρθρο με θέμα τον έρωτα δύο gay άλμπατρος. 
Κάποιος θα υποθέσει ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι θεματική, μη δημοσιογραφική, γι’ αυτό και μπορεί να ασχολείται με θέματα ειδικού ενδιαφέροντος, όπως η σεξουαλική ζωή της κάμπιας, οι ερωτικές προτιμήσεις του θαλάσσιου ελέφαντα, Όχι όμως και με την αντίστοιχη διαδικασία ζευγαρώματος της ακρίδας, διότι η ακρίδα μπορεί να παραπέμψει σε αρνητικούς συνειρμούς για τον πρωθυπουργό μας, Κυριάκο Μητσοτάκη, γεγονός που εκφεύγει μίας αρθρογραφίας ειδικού ενδιαφέροντος και άπτεται πλέον της πολιτικής.
Την συγκεκριμένη ιστοσελίδα λοιπόν, την γνωρίζουν ελάχιστοι Έλληνες. Το παράδοξο όμως είναι ότι την έχουν πληρώσει όλοι οι Έλληνες με το υστέρημά τους, απλώς δεν το γνωρίζουν. Βλέπετε, το Bovary έχει εισπράξει από την περιβόητη λίστα πέτσα το ιλιγγιώδες ποσό των 100.000 €, που θα συνιστούσε παγκόσμιο ρεκόρ, εάν δεν υπήρχε άλλη μία ιστοσελίδα η οποία πήρε ακόμα περισσότερα: Το Iefimerida, έλαβε από το κράτος Μητσοτάκη το ποσό των… 250,000 ευρώ!

Το συγκινητικό άρθρο της χρυσοπληρωμένης ιστοσελίδας

Είναι η ιστοσελίδα που πρόσφατα εξαπέλυσε την συκοφαντική επίθεση κατά της πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου και πρώην πρωθυπουργού, δημοσιοποιώντας ηχητικό για να την κατηγορήσει για δήθεν εκβιασμό του Βγενόπουλου. 
Φυσικά, το «σχέδιο δολοφονίας χαρακτήρα της Θάνου» γκρεμίστηκε από την ελληνική δικαιοσύνη, στο μεσοδιάστημα όμως κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία και έλαβαν εκατομμύρια ευρώ από το δημόσιο ταμείο, σε υπόθεση που συμπτωματικά συνδέεται με τον Βγενόπουλο!
Οι συγκεκριμένες ιστοσελίδες που δημοσιεύουν τις γκέι περιπτύξεις στο άλμπατρος και τα ηχητικά Βγενόπουλου, έλαβαν συνολικά από την λίστα πέτσα το ιλιγγιώδες ποσό των 400.000 €:

Iefimerida.gr 250.000
Bovary.gr 100.000
Economistas.gr 50.000
ΣΥΝΟΛΟ: 400.000
Χρήμα το οποίο προήλθε από την σφαγή του έλληνα φορολογούμενου, όποιος βλέπει την ποιότητα ζωής του να καταρρέει.
Εντέλει, το περιβόητο πρόγραμμα για το οποίο ο Πέτσας μοίρασε τα εκατομμύρια του ελληνικού λαού δεν έπρεπε να λέγεται «μένουμε σπίτι», αλλά «μένουμε άναυδοι».
ΠΗΓΗ


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss