Solera Fleet Solutions, βελτιώνει την αποτελεσματικότητα – FleetNews

Η Solera, εταιρεία παροχής λογισμικού διαχείρισης κύκλου ζωής οχημάτων, δεδομένων και υπηρεσιών, ανακοίνωσε την Solera Fleet Solutions προς αντιμετώπιση των προβλημάτων των στόλων.
Εν μέσω παρατεταμένων ελλείψεων προμηθειών και αύξησης τιμής ενέργειας, οι υπεύθυνοι στόλου χρειάζονται μια οριστική λύση εξάλειψης της αβεβαιότητας και βέλτιστη χρήση των τεχνολογιών που χρησιμοποιούν.

Η διαχείριση στόλου καθίσταται πιο αγχωτική και οι υπεύθυνοι στόλου αντιμετωπίζουν πρωτόγνωρες προκλήσεις το 2022, όπως οι αυξημένες τιμές ενέργειας, η παρατεινόμενη έλλειψη μικροεπεξεργαστών και τα συνεχιζόμενα γεωπολιτικά προβλήματα. Με τις τεχνολογικές εξελίξεις αναφύονται περαιτέρω προκλήσεις, οι οποίες αναγκάζουν τους υπεύθυνους στόλων να εφαρμόσουν και να προσαρμόσουν καινοτόμες τεχνολογίες κατά τον μετασχηματισμό σε ηλεκτρικά οχήματα και της δημιουργίας υποδομής συνδεδεμένου στόλου προς επίτευξη βιωσιμότητας.
Έρευνα της Solera που διεξήχθη μεταξύ 26 Αυγούστου και 1ης Σεπτεμβρίου, περιελάμβανε 1.523 υπεύθυνους στόλων από όλη την Ευρώπη. Σύμφωνα με την έρευνα, οι μεγαλύτερες προκλήσεις που τους απασχολούν είναι

Κόστος καυσίμων (59%).
Ελλείψεις οδηγών (31%).
Παγκόσμια ύφεση (22%).

Ακόμα,

Το 65% των διαχειριστών στόλου δηλώνουν ότι οι απαιτήσεις των πελατών σχετικά με την ταχύτητα παράδοσης μεταβλήθηκαν.
Το 79% των υπευθύνων στόλων αισθάνεται μεγαλύτερη πίεση για ταχύτερες και πιο αποτελεσματικές παραδόσεις.
Και το πιο σημαντικό, το 68% των υπεύθυνων στόλων δηλώνει ότι είναι δύσκολο να συνδυάσουν διάφορες τεχνολογίες που δημιουργήθηκαν για να βοηθούν.

Για να σταματήσει η σύγχυση των αναδυόμενων τεχνολογιών και να λήξουν τα προβλήματα των fleet managers, η Solera λανσάρισε στην πρόσφατη IAA το ο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss