Σόμμερ – Παπαδάκη: Εξιτήριο από το μαιευτήριο μαζί με τον γιο τους

Πριν από λίγες ημέρες ο Κώστας Σόμμερ έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά, καθώς η αγαπημένη του σύζυγος, Βαλεντίνη Παπαδάκη, έφερε τον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Ο ερχομός του μωρού ήρθε να επισφραγίσει, και με το παραπάνω, τη ευτυχία του ζευγαριού.

Επίσης, τόσο ο ηθοποιός, όσο και η αγαπημένη του, θέλησαν τις προηγούμενες ημέρες να μοιραστούν τη χαρά τους με τους διαδικτυακούς τους φίλου με αναρτήσεις μέσω Instagram.

Σήμερα, πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο και πλέον απολαμβάνουν τις πρώτες τους οικογενειακές στιγμές στο σπίτι τους. Έξω από το μαιευτήριο, σήμερα το πρωί, βρέθηκε η κάμερα του «MEGA Καλημέρα» όπου συνάντησε τον Κώστα Σόμμερ.

«Δεν υπάρχουν λόγια»

Ο ευτυχισμένος μπαμπάς είπε στην κάμερα της εκπομπής: «Δεν υπάρχουν λόγια. Ότι και να έχεις κάνει στη ζωή σου είναι ασήμαντο μπροστά σε αυτό. Επειδή κάναμε καισαρική δεν ήμουν μπροστά στον τοκετό. Έγιναν όλα γρήγορα…».

«Δεν θέλω να πως σε ποιον μοιάζει ο γιο μας, αλλά νομίζω σε έμενα»

Και συμπλήρωσε: «Μέχρι να πάρω έναν καφέ στο νοσοκομείο, ήρθε ο γιος μας. Δεν θέλω να πως σε ποιον μοιάζει ο γιο μας, αλλά νομίζω σε έμενα. Η Βαλεντίνη είναι πολύ καλά. Όλα καλά».

Υπενθυμίζεται πως το ευτυχισμένο ζευγάρι παντρεύτηκε λίγες μέρες προτού έρθει στη ζωή το νεογέννητο αγοράκι τους.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss