Σον Λοκ: Πέθανε ο διάσημος ηθοποιός και κωμικός του stand-up

Θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό χώρο της Βρετανίας, αλλά και ολόκληρου του πλανήτη, ο αναπάντεχος θάνατος του κωμικού Σον Λοκ (Sean Lock) σε ηλικία μόλις 58 ετών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σον Λοκ, γνωστός ηθοποιός και κωμικός του stand-up, ο οποίος είναι πιο γνωστός για τη συμμετοχή του στο σόου «8 Out of 10 Cats» του Channel 4, απεβίωσε, μετά από τη σκληρή «μάχη« που έδινε το τελευταίο διάστημα με τον καρκίνο, σύμφωνα με τον Independent.

Ο Σον Λοκ διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του δέρματος του 1990. Ειδικότερα, και σύμφωνα με τα όσα είχε δηλώσει στην Daily Mail το 2010, είχε περάσει τη νύχτα με μια γυναίκα, η οποία είδε ένα περίεργο μαύρο σημάδι στην πλάτη του.

Τότε, είχε δει δερματολόγο και είχε αφαιρέσει το σημείο εκείνο του δέρματος του, καθώς από τη βιοψία, προέκυψε πως επρόκειτο για κακοήθες μελάνωμα. Ο κωμικός, μετά από αυτό, είχε αναρρώσει πλήρως.

Λι Μακ: «Θα μου λείψει πολύ»

Σύμφωνα με το βρετανικά μέσο, ο κωμικός Λι Μακ -κοντινός φίλος του Σον Λοκ- ανέφερε σε δήλωσή του πως η είδηση του θανάτου του ηθοποιού «του ράγισαν την καρδιά». Ειδικότερα, «Θα μου λείψει πολύ», ανέφερε ο Μακ, εξυμνώντας τον Λοκ για την αυθεντικότητά του τόσο στην κωμωδία όσο και στην κανονική ζωή.

Η καριέρα του Σον Λοκ στη βρετανική τηλεόραση

Ο Σον Λοκ ξεκίνησε την καριέρα του στην τηλεόραση στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και το 1993 εμφανίστηκε στην τηλεοπτική σειρά «Newman and Baddiel».

Αργότερα, έκανε τα πρώτα του βήματα στον χώρο του stand-up, ενώ τo 2000, ανακηρύχθηκε «Καλύτερος Κωμικός» στα British Comedy Award.

Έμεινες στην ιστορία για τη συμμετοχή του επί δέκα χρόνια (2005 – 2015) στο κωμικό σόου «8 Out of 10 Cats», το οποίο παρουσιάζει o Τζίμι Καρ.

Επίσης, ο Σον Λοκ παρουσίασε και το δικό του σόου το 2006 στο Channel 4, με το όνομα «TV Heaven, Telly Hell», όπου οι διάσημοι καλεσμένοι του επέλεγαν τις αγαπημένες τους και μη σειρές στην τηλεόραση.

Να σημειωθεί επίσης, πως ο Λοκ συμμετείχε συχνά ως πανελίστας σε διάφορα τηλεοπτικά σόου της Βρετανίας, όπως το «Have I Got News For You», «Would I Lie To You?» και «QI».

Τέλος, συμμετείχε και στην επιτυχημένη σειρά «15 Storeys High».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss