Sony: Και στην αγορά των Gaming Monitors, αρχικά με τις INZONE M3 και M9

Μετά τα αποκαλυπτήρια του νέου hardware brand με την ονομασία INZONE που απευθύνεται σε χρήστες PC, και PS5, η Sony παρουσιάζει τις πρώτες της gaming οθόνες.

Η νέα σειρά της Sony, INZONE, έρχεται να προσφέρει ολοκληρωμένες εμπειρίες εικόνας και ήχου στους gamers κι αν για τον δεύτερο φρόντισαν τα σχετικά ακουστικά, για την πρώτη καθαρίζουν οι δύο οθόνες που ανακοίνωσε η εταιρεία. Πρόκειται για τις INZONE M3 και M9, δύο οθόνες «τέλειες για το PS5», όπως αναφέρει και η σχετική «πιστοποίηση» που διαθέτουν. Η Sony μάλιστα έδωσε στη δημοσιότητα και ορισμένα στοιχεία για τα δύο μοντέλα, δίχως πάντως να κάνει την παραμικρή αναφορά στο μέγεθος ή τα μεγέθη στα οποία θα κυκλοφορήσουν αυτά (με μία εξαίρεση).
Ξεκινώντας με την M3 -για την οποία δεν ανακοινώθηκε ούτε τιμή- πρόκειται για μία πρόταση ανάλυσης Full HD (1920×1080 pixels) με ρυθμό ανανέωσης 240 Hz για εκείνους που δίνουν έμφαση στην ομαλή κίνηση. Προσφέρει χρόνο απόκρισης (γκρι σε γκρι) 1 ms και υποστηρίζει DisplayHDR 400 και G-Sync.

Η δε M9 έρχεται με τιμή λιανικής γύρω στα €1099 προσφέροντας υψηλότερη ανάλυση (4K Ultra HD) αλλά χαμηλότερο ρυθμό ανανέωσης εικόνας (144 Hz). Ο χρόνος απόκρισής της παραμένει στο 1 ms (γκρι σε γκρι) ενώ προσφέρονται DisplayHDR 600, G-Sync, Full Array Local Dimming (για εικόνες με μεγαλύτερη ακρίβεια και βαθύτερα μαύρα) και κάλυψη DCI-P3 σε ποσοστό 95% για ζωηρότερα χρώματα. Σε ένα βίντεο με τις δυνατότη …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss