Σωτήρης Καλυβάτσης: Αυτά είναι αρλούμπες, ρωτήστε τον Μάνο Παπαγιάννη γιατί το είπε

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» ήταν ο γνωστός ηθοποιός Σωτήρης Καλυβάτσης κι μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την δικαστική διαμάχη μεταξύ της Σοφίας Παυλίδου και του Μάνου Παπαγιάννη.

«Εγώ ήμουν αυτήκοος μάρτυρας, ουσιαστικά»

«Το δικαστήριο είδε τα στοιχεία και πήρε μια απόφαση. Εγώ ήμουν αυτήκοος μάρτυρας, ουσιαστικά. Εγώ ανέβηκα ακριβώς μετά το συμβάν, είδα τη Σοφία στο πάτωμα, ο Μάνος από πάνω. Μόλις ανέβηκα, έφυγε ο Μάνος», είπε αρχικά ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

«Σε ένα θέατρο σαν το Χυτήριο να γίνει σκευωρία από κάποιους ηθοποιούς για να παρθεί ο ρόλος κάποιου άλλου ηθοποιού»

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης είπε στη συνέχεια: «Αυτά είναι αρλούμπες. Σε ένα θέατρο σαν το Χυτήριο να γίνει σκευωρία από κάποιους ηθοποιούς για να παρθεί ο ρόλος κάποιου άλλου ηθοποιού… Ρωτήστε τον Μάνο γιατί το είπε, δεν μπορώ να σας απαντήσω εγώ. Ο καθένας μπορεί να βγάζει από το μυαλό του ότι γουστάρει και σταδιακά να το πιστεύει κιόλας και να γίνεται η αλήθεια του».

«Όλα αυτά έγιναν μπροστά στα μάτια της Κόνις Μεταξά»

Κλείνοντας, ο Σωτήρης Καλυβάτσης είπε: «Βγήκε έξω ο Μάνος και άρχισε να συζητάει με τη Σοφία. Μετά άρχισαν να ανεβαίνουν οι τόνοι. Όταν η Σοφία μπήκε στο καμαρίνι της κι έκλεισε την πόρτα με δύναμη, εκεί εκνευρίστηκε πάρα πολύ γιατί προφανώς του έκλεισε την πόρτα και δεν συνέχισε να συζητάει μαζί του. Εγώ ανέβηκα γιατί η Σοφία ούρλιαζε, αυτός κοπάνησε την πόρτα, δηλαδή έγιναν πράγματα, οπότε ντύθηκα κι ανέβηκα πάνω. Όλα αυτά έγιναν μπροστά στα μάτια της Κόνις Μεταξά».

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss