Σωτήρης Τσαφούλιας: Στη μυθοπλασία δε θα βάλω άτομο ΛΟΑΤΚΙ+ μόνο και μόνο επειδή είναι της μόδας, επειδή αυτό πουλάει

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας συνάντησε τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και μίλησαν τόσο για τις εξελίξεις στον τρίτο κύκλο του «Έτερος Εγώ», όσο και στο εάν επιλέγει τους ρόλους του με βάση τα πρότυπα της σημερινής κοινωνίας. Ο σεναριογράφος ξεκαθάρισε πως όλοι οι ρόλοι μπαίνουν ανάλογα τις ανάγκες του έργου και όχι επειδή κάτι μπορεί να είναι της «μόδας».Ο Σωτήρης Τσαφούλιας είπε: «Στη “Νέμεσις” ποντάρω περισσότερο στις γυναίκες περισσότερο από άλλους κύκλους. Όταν προσεγγίζω ένα έργο στην μυθοπλασία δεν λαμβάνω υπόψιν μου τις κοινωνικές συνθήκες. Δηλαδή, δεν θα βάλω έναν συγκεκριμένο ρόλο, δεν θα βάλω έναν χαρακτήρα ΛΟΑΤΚΙ, γκέι, μαύρος, γυναίκα επειδή αυτό είναι της μόδας ή αυτό ακούγεται».

Και συμπλήρωσε: «Τα έργα μου τα έχω ξεχωριστά από τις ειδήσεις και τη ειδησεογραφία. Ό,τι έχει ανάγκη το έργο μου θα το βάλω. Δεν θα το έκανα επί τούτου, επειδή αυτό πουλάει, πάμε να καβαλήσουμε στο άρμα. Όταν η σειρά το έχει ανάγκη, θα κάνω τα πάντα. Οι γυναίκες μου ταιριάζουν πολύ στη ζωή μου, έχουμε χημεία».

Σωτήρης Τσαφούλιας: Το Twitter χειροκροτά τον αυτοδίδακτο σκηνοθέτη του  «Έτερος εγώ» για το «μάθημα ηθικής»

Τι θα δούμε στον νέο κύκλο της σειράς «Έτερος Εγώ»;

«Στον τρίτο κύκλο αφήνουμε τον Λαΐνη όπως τον είχαμε αφήσει. Είναι μεταξύ πραγματικότητας και ονείρου. Έχει έρθει άλλος στο ανθρωποκτονιών που υποδύεται η Μαριάννα Τουμασάτου», συμπλήρωσε.

Και συνέχισε λέγοντας: «Γίνεται μία έκρηξη σε γραφείο τελετών και πάνε εκεί μέχρι που υπάρχει πρόβλημα με το απανθρακωμένο πτώμα του ιδιοκτήτη. Μπαίνει μέσα και δεν βγαίνει ποτέ, αλλά το πτώμα δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί. Ξαφνικά βρίσκεται και ένα πτώμα εκτός Αθηνών σε μία χαράδρα και πάνε και εκεί».

Σωτήρης Τσαφούλιας: Κύμα υποστήριξης στα social για τον σκηνοθέτη του  «Έτερος Εγώ» | in.gr

Το… μίνι spoiler για ανατρεπτικό χαρακτήρα στο «Έτερος Εγώ»

Σε ερώτηση για το ποιος είναι ο «άνθρωπος – κλειδί» σε αυτόν τον κύκλο, απάντησε: «Ο “άνθρωπος-κλειδί”… Για εμένα είναι αρκετοί. Ας πούμε ένα πολύ ωραίο ρόλο, ρόλο «κλειδί» κάνει ο Ηλίας Λογοθέτης. Γιατί μέσα από την τυχαία συνάντηση με τον Μασάτο (σ.σ. Δημήτρης Καπετανάκος) οδηγεί έναν χαρακτήρα – που τον έχει αγαπήσει πολύ ο κόσμος παρά το γεγονός ότι είναι ένας αρνητικός χαρακτήρας – σε μια πολύ ενδιαφέρουσα μεταστροφή», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ερωτώμενος για το ποιος χαρακτήρας είναι κάτι άλλο από αυτό που φαίνεται, τόνισε: «Αυτό είναι spoiler αν θα στο πω τώρα… Αν θα στο πω, όσοι μας βλέπουν θα με βρίζουν μετά. Θα πουν γιατί το είπες αφού θα κάτσω να το δω. Είναι δύσκολο να το πω… Είναι ένα πρόσωπο που βρίσκεται κοντά στο περιβάλλον του υπουργείου και δεν μπορώ να πω κάτι άλλο».

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας στο Provocateur - YouTube

Όσα δεν υποψιάζεται ο κόσμος στον τρίτο κύκλο του «Έτερος Εγώ»

«Νομίζω ότι δεν υποψιάζεται το τέλος κάποιων χαρακτήρων, εννοώ τη Θεία Δίκη, τη Νέμεση που θα εισπράξουν για τις πράξεις που έκαναν. Διότι στη ζωή δεν είναι δύσκολο να παίρνεις αποφάσεις, είναι δύσκολο να ζεις με τις συνέπειες τους. Αυτό (το λέω) γιατί υπάρχει πολύς κόσμος που αγαπάει το “Έτερος Εγώ”, το παρακολουθεί και δεν έχει εντοπίσει ακόμη ότι στο τέλος κάθε κύκλου μετά του τίτλους τέλους του 8ου επεισοδίου υπάρχει μια σκηνή που σου λέει κάτι για τον επόμενο κύκλο», είπε ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

Και κατέληξε λέγοντας: «Για παράδειγμα στις “Χαμένες Ψυχές” ήταν για την “Κάθαρση” και στην “Κάθαρση” ήταν για τη “Νέμεση”. Υπάρχει κι εδώ μια, η οποία είναι λίγο… Αυτό είναι ένα κομμάτι που χωράει πολύ συζήτηση, για το τι γίνεται σε αυτή την σκηνή. Βλέπουμε, δηλαδή, να τελειώνει το… Σύμπαν και για τη Νέμεση που θα πάρουν δύο συγκεκριμένοι χαρακτήρες που δεν το περιμένεις. Για τον έναν ειδικά είναι πολύ μεγάλη κουβέντα».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss