Σπανούλης: ‘Το Περιστέρι είναι στον σωστό δρόμο, ο Ολυμπιακός είναι άλλο επίπεδο’

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη γενικότερη εικόνα που είχε το Περιστέρι στο “Νεόφυτος Χανδριώτης” της Κύπρου.

Το Περιστέρι έκλεισε το “Νεόφυτος Χανδριώτης” της Κύπρου με μία νίκη (επί της Χάποελ Χολόν) και μια ήττα (από τον Ερυθρό Αστέρα), έχοντας σε γενικές γραμμές πολύ καλή εικόνα. Μετά από το τέλος του δεύτερου -και τελευταίου- φιλικού στην Κύπρο, ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV, κάνοντας τον απολογισμό όσων είδε από τους παίκτες του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Είμαι αρκετά ικανοποιημένος, είναι μια πολύ καινούργια ομάδα αυτή. Ακόμη βάζουμε πράγματα της φιλοσοφίας μας. Η Χάποελ Χολόν είναι μια εξαιρετική ομάδα, είναι η Πρωταθλήτρια του Ισραήλ. Πέρσι πήγε μέχρι το Final Four του BCL, είδαμε και χθες απέναντι στον Ολυμπιακό πόσο καλή ομάδα είναι.

Ήταν ένα δύσκολο τουρνουά για μας, για να κοντραριστούμε και να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε απέναντι σε πρωταθλήτριες ομάδες. Ο Ολυμπιακός είναι άλλο επίπεδο. Έχουμε κάποια κενά διαστήματα, που είναι λογικό για την εποχή, θα τα βελτιώσουμε, θα δουλέψουμε. Το θέμα είναι ότι τα παιδιά έχουν όρεξη. Είμαστε στον σωστό δρόμο.

Η άμυνα και το transition είναι μερικά από τα πράγματα που δουλεύουμε, όπως επίσης το ομαδικό παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο, να κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και να βγάζουμε υγεία.

Το τουρνουά ήταν εξαιρετικό, πολύ καλά οργανωμένο, με πάρα πολύ καλές ομάδες. Ήρθαμε εδώ για να παίξουμε φιλικά, αλλά και για να τιμήσουμε ένα παιδί που χάθηκε άδικα. Μας λυπεί όλους αυτό. Ελπίζω ο κόσμος να ευχαριστήθηκε τα παιχνίδια αυτές τις δύο μέρες“.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss