Σπόρτινγκ: Επιστροφή στις νίκες – Πέρασε ως αλλαγή ο Αλεξανδρόπουλος

Η διακοπή των πρωταθλημάτων έκανε… καλό στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Μετά από μία πολύ “μουδιασμένη” εκκίνηση στην Primeira Liga και την τελευταία ήττα τους από την Μποαβίστα, τα “λιοντάρια” επέστρεψαν στις νίκες επικρατώντας εύκολα με 3-1 της Ζιλ Βισέντε στο “Jose Alvalade” στο εναρκτήριο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής.

Το “τρίποντο” ήταν υπόθεση… επτά λεπτών για την Σπόρτινγκ, που είδε το VAR να ακυρώνει το γκολ του Παουλίνιο στο 11′ ως οφσάιντ, αλλά πέντε λεπτά μετά (16′) πήρε το προβάδισμα με τον Μορίτα. Στο 22′ ο Πέδρο Γκονσάλβες διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων και “τελείωσε” επί της ουσίας τον αγώνα.

Στο 82′ ο Ροχίνια με υπέροχη ατομική ενέργεια έκανε το 3-0, δίνοντας ακόμη πιο εμφατικό χαρακτήρα στη νίκη της Σπόρτινγκ, με τους φιλοξενούμενους να σημειώνουν το γκολ της τιμής στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ναβάρο.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή στο 72ο λεπτό στη θέση του Ουγκάρτε, πραγματοποιώντας την 4η εμφάνισή του με τη φανέλα της Σπόρτινγκ και είχε μία καλή ευκαιρία για να σκοράρει στο 90′, όμως το σουτ που δοκίμασε, έφυγε άουτ.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss