Σπουδές «5 Αστέρων» στην Κύπρο, σε ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια παγκοσμίως

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου συγκαταλέγεται στα 201+ καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο στους τομείς της καινοτομίας, της επιχειρηματικότητας και των υποδομών

Στρατηγική επένδυση στη γνώση, εντυπωσιακοί ρυθμοί ανάπτυξης, δέσμευση στη συνεχή βελτίωση και ολοένα και περισσότερα ακαδημαϊκά και ερευνητικά επιτεύγματα και διακρίσεις. Αυτά είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου (EUC) και το έχουν αναδείξει σήμερα σε ένα από τα κορυφαία Πανεπιστήμια στην Ευρώπη, με το ίδιο να αποτελεί πλέον βασική επιλογή πολλών νέων, προσφέροντας σπουδές πέντε αστέρων.
Το γεγονός αυτό δεν είναι τυχαίο, ειδικότερα αν αναλογιστεί κάποιος τις διακρίσεις που έχει λάβει και τα προγράμματα που προσφέρει. Να αναφέρουμε απλώς ότι τον Ιούνιο του 2021, με βάση τα αποτελέσματα της παγκόσμιας αξιολόγησης Πανεπιστημίων του διεθνή οργανισμού «QS Stars University Ratings», το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου κατατάχθηκε μεταξύ των 72 κορυφαίων πανεπιστημίων του κόσμου που έχουν λάβει την ανώτατη διάκριση πέντε αστέρια για τη συνολική τους απόδοση (overall performance). Μεταξύ άλλων δε, έχει πέντε αστέρια στους τομείς της Διδασκαλίας, της Απασχολησιμότητας, της Διεθνοποίησης, της Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης και τις Φοιτητικές Υπηρεσίες-Στήριξη Φοιτητών, ενώ πέντε αστέρια έχει λάβει και το πρόγραμμα Ιατρικής του, γεγονός που κατατάσσει τη συγκεκριμένη σχολή ανάμεσα στις κορυφαίες Ιατρικές Σχολές διεθνώς.

Μία ακόμη ιδιαίτερα σημαντική διάκριση για το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι εκείνη που ήρθε για τρίτη συνεχή χρονιά από το Times Higher Education Impact Rankings 2022 και το κατατάσσει ανάμεσα στα 201+ καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο στους τομείς της καινοτομίας, της επιχειρηματικότητας και των υποδομών.
Μάλιστα, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου είναι μέλος της Galileo Global Education, του μεγαλύτερου οργανισμού πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στην Ευρώπη, μέτοχος του οποίου είναι το γαλλικό κράτος, με 54 ακαδημαϊκά ιδρύματα, με περισσότερες από 91 πανεπιστη …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss