Σπουδές σε καινοτόμες εξειδικεύσεις στο μεγαλύτερο Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο αποτελεί κορυφαία επιλογή στην ιδιωτική τριτοβάθμια εκπαίδευση

Με ιστορία 40 χρόνων, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι σήμερα είναι το μεγαλύτερο Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα και αποτελεί σταθερά την πρώτη επιλογή στην ιδιωτική τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Διαθέτει 12 Ακαδημαϊκές Σχολές, οκτώ υπερσύγχρονα campuses σε Αθήνα, Μαρούσι, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης, Ρόδο, Λάρισα και Πάτρα, πάνω από 30 πιστοποιήσεις από διεθνείς φορείς και οργανισμούς και προσφέρει περισσότερα από 70 αναγνωρισμένα bachelors, masters και διδακτορικά, σε συνεργασία με επτά κορυφαία Διεθνή Πανεπιστήμια.

Τα πανεπιστημιακά προγράμματα σπουδών, που προσφέρονται στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο, καλύπτουν μεγάλο εύρος σύγχρονων επιστημονικών πεδίων και οδηγούν στην απόκτηση πτυχίων διεθνούς εμβέλειας, τα οποία απονέμονται απευθείας από τα συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Με στόχο την άμεση και ποιοτική απορρόφηση των αποφοίτων του στην αγορά εργασίας, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο παρακολουθεί τις τάσεις στην αγορά εργασίας και τις επιστημονικές εξελίξεις, εντοπίζει τους τομείς με υψηλά ποσοστά απαχολησιμότητας και ανανεώνει τη λίστα με τα προγράμματα σπουδών του, τα οποία εντάσσονται σε 12 ακαδημαϊκές Σχολές.

Ποια είναι, λοιπόν, τα προγράμματα σπουδών που ξεχωρίζουν από κάθε Σχολή; Θα τα δείτε αναλυτικά στη λίστα που ακολουθεί.
Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων
Το «επιχειρείν» ή η διαχείριση των τμημάτων μιας επιχείρησης είναι δύο τομείς που δεν παύουν ποτέ να γοητεύουν και να στερεύουν από επαγγελματικές ευκαιρίες. Αφουγκραζόμενο την υψηλή ζήτηση, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο προσφέρει -μεταξύ άλλων- κορυφαίο MBA με τέσσερις σύγχρονες κατευθύνσεις που δίνουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα: Project Management, FinTech Management, Business Analytics, International Business.

Εξίσου, δυνατές προοπτικές καριέρας προσφέρουν τα προγράμματα σπουδών σε Marketing/Digital Marketing και Λογιστική & Χρηματοοικονομική. Αμφότερα προσφέρονται και σε προπτυχιακό και σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Τέλος, ικανοποιώντας μια νέα, ανερχόμενη τάση στην αγορά εργασίας, προσφέρει Μεταπτυχιακό στη Διαχείριση και Ανάπτυξη Ακινήτων, σε συνεργασία με το Oxford Brookes University.
Δείτε όλα τα προγράμματα της Σχολής Διοίκησης εδώ.

Σχολή Πληροφορικής
Με την τεχνολογία να εξελίσσεται με υψηλές ταχύτητες, ο κλάδος της Πληροφορικής δεν παύει ποτέ να παρουσιάζει υψηλά ποσοστά ζήτησης. Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, με την πιστοποίηση από οργανισμούς και εταιρείες-κολοσσούς του κλάδου, όπως Microsoft, CISCO, Oracle, SAP, ΣΕΠΕ, BCS, EC-Council Academia και GitHub Education, προσφέρει καινοτόμα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών, σε τομείς που διαμορφώνουν τις τάσεις στην Πληροφορική, όπως Κυβερ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss