Σπυρόπουλος: Εχει προσωπική ευθύνη ο κ. Μητσοτάκης για τις παρακολουθήσεις

Ο Γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ζήτησε να γίνουν γνωστοί οι λόγοι της παρακολούθησης του κ. Ανδρουλάκη στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.

«Θα είμαστε εδώ για να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια (…) Έχουν περάσει τόσες εβδομάδες και είναι αδιανόητο να προσπαθεί ο κ. Μητσοτάκης -που έχει προσωπική ευθύνη και πρέπει να απολογηθεί πλέον στον ελληνικό λαό- και η κυβέρνηση να συγκαλύψουν αυτό το τεράστιο σκάνδαλο» δήλωσε ο Γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Σπυρόπουλος, μιλώντας στo ΜEGA.
«Επιλέγει ξεκάθαρα ο κ. Μητσοτάκης να πάει να τσακωθεί στη Βουλή με τον κ. Τσίπρα, χωρίς να μπαίνουν στην ουσία του θέματος. Γι΄ αυτό και όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης συμφώνησαν στην πρότασή μας στη Διάσκεψη των Προέδρων να γίνει το λογικό. Έπρεπε πρώτα να έχει καταθέσει τα στοιχεία στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής. Γιατί θα συζητήσουν στη Βουλή; Για πράγματα τα οποία δεν ξέρουμε; Δεν ζητήσαμε από τον κύριο Μητσοτάκη να ενημερώσει στο αυτί ή κρυφά τον κύριο Ανδρουλάκη και το ΠΑΣΟΚ. Εμείς ζητήσαμε να αποκαλυφθούν όλα και να έρθουν στο φως της δημοσιότητας (…) Νομίζετε ότι φέρνοντας στο πλάνο τον κ. Τσίπρα και θυμίζοντας τί έγινε στην περίοδο ΣΥΡΙΖ-ΑΝΕΛ, θα κρύψετε τις δικές σας ευθύνες και του ίδιου του Πρωθυπουργού. Δεν θα γίνει αυτό! Θα είμαστε εδώ για να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια (…) Έχουν περάσει τόσες εβδομάδες και είναι αδιανόητο να προσπαθεί ο κ. Μητσοτάκης -που έχει προσωπική ευθύνη και πρέπει να απολογηθεί πλέον στον ελληνικό λαό- και η κυβέρνηση να συγκαλύψουν α …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss