Σπύρος Μπιμπίλας: «Ο Φιλιππίδης με έβαλε μάρτυρα υπεράσπισής του εν αγνοία μου»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ήταν το πρωί της Τρίτης (16/11) ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας. Ο γνωστός ηθοποιός, μέσα σε όλα, μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως, ο κατηγορούμενος τον είχε βάλει εν αγνοία του μάρτυρα υπεράσπισης.

«Εγώ ήμουν κοντά στη ζωή του Πέτρου για πάρα πολλά χρόνια»

Αρχικά, ο Σπύρος Μπιμπίλας δήλωσε: «Εγώ ήμουν κοντά στη ζωή του Πέτρου για πάρα πολλά χρόνια και δεν σταμάτησα ποτέ να συναντιέμαι μαζί του, ακόμα και όταν δεν δουλεύαμε».

Και συμπλήρωσε: «Και με τη σύζυγό του ήμασταν πάρα πολύ καλοί φίλοι και πολύ συχνά τη συμβούλευα για διάφορα πράγματα. Δεν θέλω να επεκταθώ σε πολύ προσωπικά πράγματα».

«Το ότι σταμάτησε να κάνει παρέα μαζί του ή να έχει σχέσεις οικογενειακές κάτι δείχνει»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε στη συνέχεια: «Έχει δικαίωμα ο κάθε άνθρωπος να λέει, όπως είπε ο Γιώργος Λέφας την άποψή του για αυτά που συνέβησαν την περίοδο που εκείνος δούλευε».

Και πρόσθεσε: «Και είναι πολύ χαρακτηριστικό ότι ο Γιώργος Λέφας σταμάτησε τη συνεργασία. Το ότι σταμάτησε να κάνει παρέα μαζί του ή να έχει σχέσεις οικογενειακές κάτι δείχνει».

«Έχω επικοινωνήσει με την Ελπίδα Νίνου, δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση»

Αμέσως μετά, ο γνωστός ηθοποιός είπε: «Έχω επικοινωνήσει με την Ελπίδα Νίνου, δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Κι εμένα ο Πέτρος με έβαλε μάρτυρα υπεράσπισής του χωρίς να το γνωρίζω. Όταν έφτασα στην εισαγγελία έμαθα ότι είμαι μάρτυρας υπεράσπισης».

«Είπα στον εισαγγελέα ότι εγώ θέλω να μην χαρακτηριστώ μάρτυρας υπεράσπισης»

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΣΕΗ εξήγησε: «Είπα στον εισαγγελέα ότι εγώ θέλω να μην χαρακτηριστώ μάρτυρας υπεράσπισης και ο ίδιος με χαρακτήρισε μάρτυρα αληθείας».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss