Στα δικαστήρια τον Οκτώβριο θα λύσουν τις διαφορές τους Twitter και Elon Musk μετά το «φιάσκο» της εξαγοράς

Αμερικανός δικαστής διέταξε να εκδικαστεί η αγωγή του Twitter κατά του Elon Musk τον Οκτώβριο. Πρόκειται για ένα πλήγμα για τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου, ο οποίος είχε ζητήσει να καθυστερήσει το δικαστήριο μέχρι τη νέα χρονιά.

Ο Elon Musk υπαναχώρησε από την αρχική προσφορά που είχε κάνει στις αρχές Ιουλίου ύψους $44 δισ. για να εξαγοράσει το Twitter, με αποτέλεσμα η εταιρεία να αναγκαστεί να υποβάλει αγωγή εναντίον του. Το Twitter ευελπιστεί ότι θα δικαιωθεί από την απόφαση του δικαστηρίου, το οποίο θα διατάξει τον κ. Musk να ολοκληρώσει την εξαγορά στη συμφωνημένη αρχική τιμή των $54,20 ανά μετοχή.
Ο δισεκατομμυριούχος κατηγόρησε το Twitter ότι αποκρύπτει πληροφορίες για τα bots και τους ψεύτικους λογαριασμούς στην πλατφόρμα του. Η νομική ομάδα του Eon Musk ζήτησε να διεξαχθεί η δίκη στις αρχές του επόμενου έτους λόγω της πολυπλοκότητάς της υπόθεσης ωστόσο το Twitter ζήτησε να διεξαχθεί μέσα στον Σεπτέμβριο. Τελικά την Τρίτη, 20 Ιουλίου του 2022, ένας δικαστής στην πολιτεία του Delaware συμφώνησε με την εταιρεία λέγοντας ότι η καθυστέρηση της δίκης θα δημιουργούσε ‘ένα «σύννεφο αβεβαιότητας». «Η καθυστέρηση απειλεί με ανεπανόρθωτη ζημιά» δήλωσε η Chancellor, Kathaleen St Jude McCormick. «Όσο μεγαλύτερη είναι η καθυστέρηση, τόσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος» συμπλήρωσε. Στην αγωγή, το Twitter κατηγορεί τον Elon Musk με ένα «μακρύ κατάλογο» παραβιάσεων ενόψει της πιθανής εξαγοράς. Στην ακρόαση της Τρίτης, ο ε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss