Στα Public τα νέα iPhone ήρθαν… ουρανοκατέβατα!

Tο λανσάρισμα της νέας σειράς iPhone 14 ανεβάζει… επικίνδυνα τους σφυγμούς και στο Public είπαν να το ζήσουν με τον πλέον ταιριαστό τρόπο με τους Apple Champions να κάνουν «βουτιά» στο κενό από τα 14.000 πόδια!

Έχουμε δει happenings και happenings με αφορμή το λανσάρισμα κάποιας συσκευής, όμως αυτό που έκαναν στο Public με αφορμή την κυκλοφορία των νέων iPhone 14 και iPhone 14 Pro, το… τερμάτισε! Θέλοντας να αποτυπώσει με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο τις δυνατότητες των καινούριων iPhone, η πιστοποιημένη ομάδα των Apple Champions του Public έκανε αυτό που δεν έχει κάνει κανείς ως τώρα: απογειώθηκε!
Sky is the limit, λοιπόν και κάπως έτσι οι Apple Champions έγιναν skydivers για μία μέρα. Ανέβηκαν με ένα Cessna 208B σε ύψος 14.000 ποδιών και από εκεί «βούτηξαν» στο κενό με τα νέα iPhone ανά χείρας! Αμφότερες οι δύο συσκευές άλλωστε διαθέτουν κορυφαία συστήματα καμερών. Το μεν iPhone 14 έρχεται με νέα κύρια κάμερα, βελτιωμένο σύστημα επεξεργασίας εικόνας που αιχμαλωτίζει περισσότερο φως και σύστημα σταθεροποίησης εικόνας σε ό,τι αφορά τα βίντεο. Στα ίδια χνάρια βαδίζει και το iPhone 14 Pro με ολοκαίνουριο αισθητήρα quad-pixel στα 48 MP, τετραπλάσια ανάλυση σε μορφή ProRAW και εκπληκτική απόδοση υπό οποιεσδήποτε συνθήκες για επαγγελματικές λήψεις.
Το αποτέλεσμα; Απλά πάτα «play» στο βίντεο που ακολουθεί και νιώσε την αδρεναλίνη σου να «χτυπά» κόκκινο!

Τα παραπάνω ήταν μάλιστα απλά η αρχή. Το Public οργάνωσε ένα ανε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss