Στα σκουπίδια πετάει η Warner Bros. την ταινία Batgirl, κόστους 90 εκατομμυρίων δολαρίων

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που παρατήρησαν ότι η εταιρεία Warner Bros. δεν έκανε καμία αναφορά κατά τη διάρκεια της έκθεσης Comic-Con 2022 στην ταινία Batgirl.

Τα γυρίσματα της ταινίας ολοκληρώθηκαν τον χειμώνα και η πρόθεση ήταν η πρεμιέρα της να γίνει κάποια στιγμή το 2023. Όμως πρόσφατα, τόσο η εφημερίδα New York Post όσο και η ιστοσελίδα The Wrap αλλά και άλλα μέσα ψυχαγωγίας αναφέρουν ότι παρά το γεγονός ότι η ταινία βρίσκεται στο τελικό στάδιο post-production, η Warner Bros. και η DC Films έλαβαν την απόφαση να μην κυκλοφορήσουν την ταινία σε καμία πλατφόρμα ή στους κινηματογράφους.
Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Post, οι επικεφαλής των Warner Bros. Discovery και Warner Bros. David Zaslav και Michael De Luca θα επιδιώξουν να μειώσουν τα κόστη και θα επικεντρωθούν στην παραγωγή ταινιών που προορίζονται πρώτα για τον κινηματογράφο παρά απευθείας για τις υπηρεσίες streaming. Η ταινία Batgirl σκηνοθετήθηκε από τους Adil El Arbi και Bilall Fallah (Bad Boys for Life) και πρωταγωνιστεί η Leslie Grace (In the Heights).
Επικαλούμενη μία πηγή που γνωρίζει σχετικά με την ταινία, η εφημερίδα New York Post αναφέρει ότι μετά την κακή υποδοχή που επιφύλαξε στην ταινία το δοκιμαστικό κοινό, η Warner Bros. θεώρησε ότι η ταινία «δεν σώζεται» και αποφάσισε να τη βάλει στο… ράφι, επ’ αόριστον.
Ο πρόεδρος της DC Films, Walter Hamada, είχε παρουσιάσει τη στρατηγική της εταιρείας του στις αρχές του 2020 υποστηρίζοντας ότι η DC Films μπορεί να ανταποκριθεί στην πρόκληση του Marvel Cinematic Universe της Disney με δύο δικά της: το DC Extended Univ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss