Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Ιγκουαϊν

Τέλος εποχής για τον Γκονζάλο Ιγκουαϊν, με τον Αργεντινό να ανακοινώνει πως «κρεμάει» τα παπούτσια του μόλις ολοκληρωθεί η σεζόν στο MLS.

Τέλος σε μια λαμπρή καριέρα, αποφάσισε να βάλει ο Γκονζάλο Ιγκουαϊν. Ο Αργεντινός που αγωνίζεται στην Ίντερ Μαϊάμι, ανακοίνωσε την απόφασή του να σταματήσει το ποδόσφαιρο στο τέλος της χρονιάς στο MLS. Δηλαδή μετά από δύο αγώνες, καθώς τόσες «στροφές» απομένουν στο Πρωτάθλημα της Αμερικής!

Στα 34 του χρόνια, ο Ιγκουαϊν με δάκρυα στα μάτια και εμφανώς φορτισμένος ψυχολογικά, έκανε τη συγκεκριμένη ανακοίνωση. Χρησιμοποιώντας την φράση «είναι η ώρα να πούμε αντίο».

Πρόκειται φυσικά για το τέλος μιας λαμπρής καριέρας στο υψηλότερο επίπεδο τόσο συλλογικά όσο και Εθνικά. Ο Ιγκουαϊν κατέκτησε 14 τρόπαια, αγωνιζόμενος στην Ρίβερ Πλέι, την Ρεάλ Μαδρίτης, τη Νάπολι, την Γιουβέντους, την Μίλαν, την Τσέλσι και πλέον την Ίντερ Μαϊάμι.

Συνολικός απολογισμός 707 αγώνων, 333 γκολ και 113 ασίστ, για έναν απ’ τους κορυφαίους επιθετικούς των προηγούμενων ετών. Φυσικά αγωνίστηκε επί σειρά ετών στην Εθνική Αργεντινής, μετρώντας 75 συμμετοχές με την «αλμπισελέστε» και 35 γκολ. Φτάνοντας μέχρι τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2014.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss