Σταμάτης Κόκοτας: Το αντίο στον Τόλη Βοσκόπουλο

Ένα ιδιαίτερο αντίο είπε ο μεγάλος τραγουδιστής Σταμάτης Κόκοτας στον Τόλη Βοσκόπουλο, ο οποίος έφυγε την Δευτέρα από την ζωή.

Βαθιά θλίψη στο πανελλήνιο σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Τόλη Βοσκόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών από ανακοπή καρδιάς.

Ο «πρίγκιπας» του ελληνικού πενταγράμμου «έφυγε» από ανακοπή καρδιάς και φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές πλημμύρισαν τα social media με συγκινητικά αντίο.

Σταμάτης Κόκοτας

“Ο Τόλης είχε κερδίσει τον σεβασμό των συναδέλφων”

Είναι πραγματικά αξιοσημείωτο πως ηθοποιοί αλλά και τραγουδιστές έχουν να πουν μόνο τα καλύτερα για τον πρίγκιπα του λαϊκού πενταγράμμου.

Μεταξύ αυτών και ο Σταμάτης Κόκοτας, ο οποίος είχε συνεργαστεί μαζί του και έχει μόνο καλά να θυμάται.

«Ο Τόλης έχει κερδίσει τον σεβασμό των συναδέλφων του και την αγάπη του κόσμου. Ήταν ένα ευγενικό παιδί, ήταν κύριος!» είπε. «Όλη η Ελλάδα αποχαιρετά τον Τόλη. Καλό Ταξίδι!» τόνισε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί», δηλώνοντας συγκινημένος.

Αύριο η κηδεία του μεγάλου καλλιτέχνη

Την Τετάρτη στις 15:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στο Α’ Νεκροταφείο η κηδεία του αγαπημένου ερμηνευτή Τόλη Βοσκόπουλου, ο οποίος έφυγε σήμερα, Δευτέρα, από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών.

Με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, η κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου θα πραγματοποιηθεί τιμής ένεκεν και με δημοτική δαπάνη.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss