Statement Earrings: 10 ζευγάρια σκουλαρίκια που θα αναβαθμίσουν όλα τα φθινοπωρινά σου σύνολα

Ένα «μικρό» αξεσουάρ που μπορεί να φέρει μία «μεγάλη» αλλαγή στο look σου.

Η Coco Chanel είχε τις εμβληματικές πέρλες της, η Diana Vreeland τους μικρούς, χρυσούς κρίκους της και η Vivienne Westwood τα σκουλαρίκια-κεραυνούς της. Μερικές από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες του χώρου της μόδας τον τελευταίο αιώνα, έχουν συνδέσει το στυλ του με συγκεκριμένα είδη σκουλαρικιών και έχουν κάνει αυτό το αξεσουάρ προέκταση όχι μόνο του τρόπου που ντύνονταν, αλλά και της ίδιας της προσωπικότητάς τους.

Σήμερα, με τις περισσότερες από εμάς να έχουμε παραπάνω από μία τρύπες στα αυτιά, τα statement earrings έχουν διαδεχτεί τα πολλά και μικρά σκουλαρίκια κάνοντας αυτού του είδος το layering κοσμημάτων πολύ δημοφιλές. Τίποτα όμως δεν είναι αρκετό ώστε να υπερκαλύψει τη λάμψη ενός –και μόνο ενός!- κομψού ζευγαριού.

Στον παρακάτω Οδηγό Αγοράς θα βρεις δέκα ζευγάρια σκουλαρίκια που είναι τόσο στυλάτα και εντυπωσιακά ώστε να κλέβουν την παράσταση από κάθε φθινοπωρινή σου εμφάνιση. Συνδύασέ τα με πουκάμισο, με φόρεμα, με πουλόβερ, κορμάκι ακόμα και φούτερ (να’ ναι καλά το mix&match στυλ!) και κάνε τη διαφορά με το look σου χάρη σε αυτό το μικρό κόσμημα! Καλά ψώνια!
Δες επίσης: Στη σειρά «Emily in Paris» θα δεις όλα τα χρώματα που πρέπει να φοράμε το 2020

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss