Σταύρος Θεοδωράκης: Επιστρέφει στην τηλεόραση

Μια από τις πλέον αναγνωρίσιμες τηλεοπτικές εκπομπές, οι «Πρωταγωνιστές» που ξεκίνησε ο Σταύρος Θεοδωράκης, επιστρέφουν στη μικρή οθόνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκπομπή θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του Alpha από τον Οκτώβριο, ενώ τα γυρίσματα έχουν ήδη αρχίσει από τη Θεσσαλονίκη, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο δημοσιογράφος.

Σταύρος Θεοδωράκης

Η ανάρτηση 

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, μάλιστα, ανήρτησε story στο Instagram, με το οποίο προαναγγέλλει την επιστροφή του στην τηλεόραση: Δύο πιτσιρικάδες που κάνουν σκέιτ σχολιάζουν την επιστροφή των «Πρωταγωνιστών» με cool τρόπο, αναφωνώντας «σούπερ!».

«Ξεκινάμε, πάμε στα βαθιά…» τραγουδάει επίσης ένας ρεμπέτης, παίζοντας μπουζούκι. «Ρε παιδιά, τι έμαθα; Ο Θεοδωράκης ξαναρχίζει στον Alpha τους ”Πρωταγωνιστές”. Ξαναμπαίνει στα βαθιά. Μαζί του!», σχολιάζει.

Η εκπομπή «Πρωταγωνιστές» είχε ξεκινήσει το 2000 στη ΝΕΤ. Το 2005 η εκπομπή «μετακόμισε» στον τηλεοπτικό σταθμό Mega. Το 2014, ο Σταύρος Θεοδωράκης ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει τη δημοσιογραφία για να κατεβεί στην πολιτική με το Ποτάμι, το κόμμα που ίδρυσε, το οποίο διαλύθηκε το 2019.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης (γενν. 1963) είναι Έλληνας δημοσιογράφος, παρουσιαστής και πολιτικός, ιδρυτής του κόμματος «Το Ποτάμι». Στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 εξελέγη βουλευτής με το κόμμα του, το οποίο κατέλαβε συνολικά 17 έδρες επί συνόλου 300. Τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς το κόμμα του κατέλαβε 11 έδρες.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss