Στέφανος Τσιτσιπάς: Αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις του για το εμβόλιο

Έντονες είναι οι αντιδράσεις που έχουν ξεσπάσει στα social media μετά τις δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά αναφορικά με το εμβόλιο κατά της νόσου Covid-19, με τους

Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας τενίστας, αποκάλυψε μιλώντας πριν από το «1000 Masters» του Σινσινάτι πως δεν έχει εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού και πως θα εμβολιαστεί μονάχα αν γίνει υποχρεωτικό προκειμένου να συμμετάσχει σε αγώνες.

Από εκείνη λοιπόν τη στιγμή, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν ανελλιπώς τα όσα είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

«Δεν έχω εμβολιαστεί»

Ειδικότερα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω εμβολιαστεί. Δεν μου έχει πει κανείς κάτι. Κανένας δεν έχει κάνει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό».

«Κανένας δεν έχει κάνει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό»

Και συνέχισε λέγοντας: «Σε κάποιο σημείο, θα πρέπει να το κάνω, είμαι σίγουρος γι’αυτό, αλλά ως τώρα δεν έχει γίνει υποχρεωτικό προκειμένου να μπορώ να παίζω, οπότε δεν το έχω κάνει».

«Σε κάποιο σημείο, θα πρέπει να το κάνω…»

Οι αντιδράσεις ήταν προφανείς για τον κόσμο του internet, δεδομένου ότι πριν από λίγο καιρό ο Στέφανος Τσιτσιπάς πρωταγωνιστούσε στην καμπάνια της κυβέρνησης για τον κορονοϊό, «Μένουμε Ασφαλείς».

Δείτε μερικά σχόλια των χρηστών παρακάτω:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss