Στέλλα Δημητρίου: «Έκανα κατάψυξη ωαρίων στα 36 μου, νιώθω ευλογημένη που είμαι έγκυος»

Στέλλα Δημητρίου: Παντρεύτηκε τον σύντροφό της με πολιτικό γάμο – Η συγκίνηση για τον ερχομό των διδύμων

Λίγο καιρό πριν φέρει στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά της, η Στέλλα Δημητρίου μίλησε στην τηλεόραση του Alpha και την εκπομπή του Happy Day για το θαύμα που βιώνει. Το μοντέλο που μένει μόνιμα πλέον στην Κύπρο, θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά στα 43 της, ύστερα από κατάψυξη ωαρίων που έκανε πριν από επτά χρόνια.
«Τη λατρεύω την Ελλάδα, μου αρέσει πάρα πολύ. Τώρα καταλαβαίνω ότι έχω φύγει γιατί οι φίλοι μου είναι εκεί. Ήρθα έγκυος στην Κύπρο κι έτρεχα με τις προετοιμασίες» ανέφερε η Στέλλα Δημητρίου.

«Είμαι 8 μηνών και είμαι μέσα στο άγχος. Αυτό το διάστημα δεν το χαίρομαι» πρόσθεσε το μοντέλο κι εξομολογήθηκε «κάνω τον σταυρό μου γι’ αυτό γιατί βρέθηκα και ενημερώθηκα σε μία εκδήλωση για τη γονιμοποίηση. Ο γιατρός μου είπε να κάνω κατάψυξη ωαρίων. Θα ήταν καλύτερα να το είχα κάνει στα 30 μου αλλά δεν το ήξερα. Όταν μαζέψεις τα ωάριά σου και γίνει κρυοσυντήρηση δεν αγχώνεσαι μετά για το θέμα παιδί. Ξέρεις ότι όταν βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος θα πάτε ένα βήμα παραπέρα».

Η Στέλλα Δημητρίου αποκάλυψε πως πριν από λίγες ημέρες παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο. «Νιώθω ευλογημένη που ο Θεός μας έκανε αυτό το δώρο αλλά και ο γυναικολόγος μου. Θα το ζήσω αφού γεννηθούν και μετά» κατέληξε με συγκίνηση στη συνέντευξή της.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss