Stella Tennant: Έφυγε από τη ζωή ένα από τα πιο διάσημα top models των 90s

Το δυσάρεστο γεγονός ανακοίνωσε σήμερα η οικογένειά της. Ήταν μόλις 50 ετών.

«Η Stella ήταν μια θαυμάσια γυναίκα και αποτελούσε έμπνευση για όλους μας», έγραψε η οικογένεια σε μία λιτή δήλωση στον Τύπο, μέσα από την οποία γνωστοποίησε το γεγονός του θανάτου της. «Θα λείψει πολύ σε όλους», συνέχισε η ανακοίνωση ενώ ταυτόχρονα οι δικοί της ζήτησαν να σεβαστού τα Μέσα Ενημέρωσης την ιδιωτικότητά τους και δήλωσαν πως οι λεπτομέρειες της νεκρώσιμης ακολουθίας θα ανακοινωθούν αργότερα.

Η Tennant, διάσημη για την καθιέρωση του ανδρόγυνου look της στη μόδα, ήταν γεννημένη στη Σκωτία και είχε αριστοκρατική καταγωγή. Ξεκίνησε την καριέρα της στη μόδα σε μια εποχή όπου τα supermodels κυριαρχούσαν όχι μόνο στις πασαρέλες αλλά και στα media. Η ιδιαίτερη εμφάνισή της και το δυναμικό hair look της τράβηξαν την προσοχή σημαντικών φωτογράφων μόδας, όπως ο Steven Meisel και ο Bruce Weber αλλά και iconic σχεδιαστών όπως ο Karl Lagerfeld, που την έκανε το πρόσωπο της Chanel με αποκλειστικό συμβόλαιο. Τα τελευταία δύο χρόνια μόνο, η Tennant περπάτησε στα catwalks οίκων μόδας όπως οι: Valentino, Alexander McQueen, Saint Laurent και Balenciaga. Άρχισε επίσης να επικεντρώνεται στην ευαισθητοποίηση του κόσμου σχετικά με τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της μόδας στο περιβάλλον και να αγωνίζεται για τη μετάβαση σε μία πιο βιώσιμη, fashion πραγματικότητα. Είχε αποκτήσει 4 παιδιά με τον φωτογράφο David Lasnet.
stella tennant 3
Σύμφωνα με το BBC, εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι «δεν υπήρχαν ύποπτες συνθήκες» γύρω από τα αίτια θανάτου της αλλά περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές της επόμενες ημέρες. Η Stella Tennant έφυγε από τη ζωή χθες, 22 Δεκεμβρίου, πέντε ημέρες αφού είχε κλείσει τα 50 της χρόνια και ο κόσμος της μόδας έγινε μεμιάς πιο φτωχός.
Δες επίσης: Eπτά στυλ παπουτσιών που αξίζει να επενδύσουμε σε αυτά το 2021

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss