Στη Synergo πωλήθηκε το κτίριο που του ΟΠΑΠ στο Περιστέρι

Όπως ήταν γνωστό η εταιρεία Synergo, του Πολυχρόνη Συγγελίδη στον οποίο ανήκει το ακίνητο είχε αναθέσει εδώ και μήνες στην Πειραιώς Leasing να αναζητήσει νέο μισθωτή ή αγοραστή για το κτίριο, που διαθέτει συνολική επιφάνεια των 15 χιλ. περίπου τετραγωνικών, με ωφέλιμους χώρους περίπου 9 χιλ. τ.μ.,.

Μετά από αρκετές προτάσεις, τελικώς η Synergo μετείχε στη διαδικασία που υλοποίησε η Περιφέρεια Αττικής για την αγορά ακινήτου προκειμένου να συγκεντρώσει όλες τις υπηρεσίες της υπό μια στέγη.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής, την περασμένη Παρασκευή, η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής πραγματοποίησε τη δημοπρασία για την αγορά του νέου κτιρίου του Κεντρικού Τομέα της Περιφέρειας με τον ένα και μοναδικό μειοδότη που υπέβαλε προσφορά, την εταιρεία Synergo Α.Ε. του κ. Π. Συγγελίδη.

Στην ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρεται πως το τελικό τίμημα – προσφορά εκ μέρους του μοναδικού μειοδότη, ορίστηκε, διά των νομίμων αντιπροσώπων του, στο ποσό των 19.800.000 ευρώ, έναντι της αρχικής προσφοράς των 21.000.000 ευρώ, τίμημα, το οποίο έγινε τελικώς αποδεκτό με απόφαση κατά πλειοψηφία.

Η Περιφέρεια Αττικής έχει ως στρατηγικό στόχο να μεταφερθούν οι υπηρεσίες της στο νέο κτίριο το συντομότερο δυνατόν, καθώς μέχρι σήμερα μισθώνει 40 διαφορετικά ακίνητα και αποθήκες, με ετήσιο κόστος μίσθωσης τα 7,5 εκατ. ευρώ

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss