Στιλάτες ιδέες για μοντέρνα βελούδινα outfits | ediva.gr

]]>

Ένα ύφασμα που αποπνέει κομψότητα και πολυτέλεια είναι το βελούδο! Πρόκειται για ένα χειμωνιάτικο υλικό το οποίο μπορεί να αναβαθμίσει ολόκληρη την εικόνα σου και να κάνει το look σου να δείχνει ακριβό. Πώς όμως μπορείς να το φορέσεις σωστά και να φτιάξεις τέλεια βελούδινα outfits;
Είναι αλήθεια ότι ένα ρούχο από βελούδο μπορεί να σε κάνει να δείχνεις πολύ εντυπωσιακή! Άσε που φέτος είναι πολύ στη μόδα! Γιατί λοιπόν να μην το εντάξεις στο στυλ σου; Ανακάλυψε μερικές στιλάτες ιδέες για μοντέρνα βελούδινα outfits!
Πώς να φορέσεις το βελούδο το χειμώνα!

1. Φόρεσε ένα βελούδινο κοστούμι

Τα κουστούμια είναι μια ιδανική επιλογή τόσο για office looks όσο και για βραδινές βόλτες. Αν θέλεις λοιπόν μια εναλλακτική στα κλασικά κουστούμια σου τότε τόλμησε ένα βελούδινο κουστούμι το οποίο σίγουρα δε θα περάσει απαρατήρητο! Μπορείς άνετα να το φορέσεις με ένα basic ζιβάγκο μπλουζάκι αν θες ένα πιο απλό σύνολο ή ακόμα και με ένα βραδινό τοπ και ψηλοτάκουνα παπούτσια για μια βραδινή εμφάνιση!

Δες επίσης: 5 Στυλάτοι τρόποι να φορέσεις μαύρο κολάν!
2. Εντυπωσίασε με ένα βελούδινο κιμονό

Ένα κιμονό είναι ένα ιδιαίτερο κομμάτι που αν ξέρεις πώς να το συνδυάσεις μπορεί να απογειώσει το σύνολο σου. Ειδικά δε αν διαλέξεις ένα μακρύ βελούδινο κιμονό δεν υπάρχει περίπτωση να μην τραβήξεις την προσοχή. Φόρεσε το βελούδινο κιμονό σου πάνω από ένα φόρεμα ή ακόμα και από ένα σύνολο με παντελόνι και θα δείχνεις πολύ σικ!
Δες επίσης: 5 Προτάσεις για κομψά φθινοπωρινά office looks

]]>

3. Συνδύασε ένα παντελόνι από βελούδο με πουλοβερ

Το πιο ευκολοφόρετο βελούδινο κομμάτι είναι σίγουρα ένα παντελόνι από βελούδο! Μπορείς να το φορέσεις όλες τις ώρες και με οτιδήποτε από πάνω. Αν θέλεις το απόλυτο χειμωνιάτικο outfit συνδύασε το βελούδινο παντελόνι σου με ένα πουλόβερ. Έτσι, θα είσαι ζεστή αλλά και στιλάτη!
Δες επίσης: 5 Μαύρα φθινοπωρινά παπούτσια που χρειάζεσαι
4. Φόρεσε ένα βελούδινο φόρεμα

Ένα ακόμα βελούδινο ρούχο που μπορείς να φορέσεις εύκολα είναι ένα φόρεμα από βελούδο. Το βελούδινο φόρεμα σου μπορεί να είναι όπως θέλεις: από ένα μίνι φόρεμα τύπου σακάκι, μέχρι ένα μάξι αέρινο φόρεμα. Όποια εκδοχή και να διαλέξεις πάντως τα περιθώρια αποτυχίας είναι μηδαμινά!
Δες επίσης: Πώς να φορέσεις τα Cargo pants
5. Τόλμησε μια ολόσωμη φόρμα από βελούδο

Είσαι φαν των jumpsuits; Τότε φέτος το χειμώνα πρέπει οπωσδήποτε να τολμήσεις να φορέσεις μια ολόσωμη φόρμα από βελούδο για τις βραδινές σου βόλτες ή για events όπως ένας γάμος. Ένα τέτοιο κομμάτι είναι σίγουρα statement και με αυτό θα κάνεις μια ιδιαίτερη εμφάνιση!

]]>


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss