Στην Καρδίτσα ο υφυπουργός Υποδομών: «Συνεχίζονται τα έργα αποκατάστασης από τον Ιανό»

Ο Υφυπουργός Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης, επιθεώρησε τα έργα αποκατάστασης από το καταστροφικό πέρασμα του «Ιανού».

Στο πλαίσιο της περιοδείας του κυβερνητικού και κομματικού κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας, ο Υφυπουργός Υποδομών κ. Γιώργος Καραγιάννης είδε από κοντά τα έργα αποκατάστασης που γίνονται σε διάφορα σημεία σε οδικά τμήματα και γέφυρες των δήμων Καρδίτσας, Μουζακίου και Αργιθέας.
Όπως δήλωσε ο κ. Καραγιάννης «είμαστε εδώ στο Μουζάκι και βλέπουμε ήδη να έχουν τελειώσει και το κομμάτι του περιφερειακού που είχε υποστεί πολύ μεγάλη ζημιά, και το κομμάτι της πεζογέφυρας. Και ήδη έχει δρομολογηθεί η αποκατάσταση του Κέντρου Υγείας».

Σύμφωνα με τον Υφυπουργό Υποδομών, «στην Καρδίτσα σε λιγότερο από δύο χρόνια έχουμε ολοκληρώσει το 50% των εργασιών αποκατάστασης για τον Ιανό, μια μεγάλη καταστροφή που είχε σημειωθεί εδώ πέρα. Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ειδικά έδειξε μια ιδιαίτερη φροντίδα, ώστε αυτά τα έργα να μην γίνουν στο μέλλον, να γίνουν άμεσα, προκειμένου οι πολίτες της Θεσσαλίας και της Καρδίτσας να αντιληφθούν το μεγάλο ενδιαφέρον που έχουμε για αυτή την περιοχή. Αυτή τη στιγμή λοιπόν τρέχουν όλα αυτά τα έργα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, ήρθαμε να τα δούμε και στη γέφυρα του Αμπελικού, και στο Μουζάκι και τα έργα στην Αργιθέα, ώστε να δούμε πώς προχωρά αυτός όλος ο σχεδιασμός».
Όπως τόνισε ο «το αμέσως επόμενο διάστημα αντιπλημμυρικά έργα της τάξης των 45 εκατομμυρίων θα κατασκευαστούν στην Καρδίτσα και ο μεγάλος αυτοκινητόδρομος Ε65 φαίνεται πως προχωρά».

«Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για το νομό Καρδίτσας, γι’ αυτό έχει προκηρυχθεί και το έργο του αστυνομικού μεγάρου καθώς και το δικαστικό μέγαρο το αμέσως χρονικό διάστημα προχωρά με τη νέα του πτέρυγα. Όπως αντιλαμβάνεστε είναι πρώτη προτεραιότητα για μας. Όλες αυτές οι διαδικασίες ήταν διαδικασίες ετών και μέσα σε λίγους μήνες βλέπετε όλη αυτήν την εικόνα των έργων αποκατάστασης. Θα συνεχίσουμε με τους ίδιους ρυθμούς» πρόσθεσε.

Ο κ. Καραγιάννης κατέληξε τονίζοντας: «Παρεμβαίνουμε σε πάνω από 400 σημεία αυτή τη στιγμή στην Π.Ε. Καρδίτσας, σε ένα έργο της τάξης των 143 εκατ. ευρώ. Είναι μια παρέμβαση που δεν έχει ξαναγίνει στη χώρα μας. Σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, τόσο διάσπαρτα μικρά έργα , βελτιώνουμε όλα όσα μας προέκυψαν μέσα από τον Ιανό».


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss