Στην κεφαλή της αντιφασιστικής πορείας οι γονείς του Παύλου Φύσσα

Τόσο στο Κερατσίνι, όσο και στον Πειραιά, σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται επί ποδός περίπου 1000 αστυνομικοί, για την περίπτωση που υπάρξουν προβλήματα.

Ξεκίνησε η αντιφασιστική πορεία για τα πέντε χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από το μέλος της Χρυσής Αυγής, Γιώργο Ρουπακιά με προορισμό τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά, όπου έχουν ήδη παραταχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται επί ποδός περίπου 1000 αστυνομικοί.

Στην κεφαλή της πορείας βρίσκεται το πανό της οικογένειας Φύσσα, με την μητέρα του αδικοχαμένου μουσικού, Μάγδα Φύσσα, να προπορεύεται.

Νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην οδό Παύλου Φύσσα, στο σημείο όπου μαχαιρώθηκε το 2013. Η προσέλευση ήταν συνεχής, με τους συγκεντρωμένους να κλείνουν τον δρόμο και να ζητούν «να ολοκληρωθεί επιτέλους η δίκη και να καταδικαστεί ο Γιώργος Ρουπακιάς».

Η Μάγδα Φύσσα κατέφτασε στο σημείο που πριν από πέντε χρόνια έπεσε νεκρός ο Παύλος Φύσσας, χάιδεψε το μνημείο και άναψε ένα κεράκι στην μνήμη του, εμφανώς συγκινημένη.

Στο σημείο συγκεντρώθηκε από νωρίς πολύς κόσμος, καταθέτοντας λουλούδια.

 

φωτο eurokinissi, INTIMENEWS, epa,Eurokinissi

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss