Stirrup Leggings: Aν πρέπει να πάρεις μόνο ένα στυλ κολάν φέτος, φρόντισε να είναι αυτό

Δένει κάτω από το πέλμα και κάνει τα πόδια να φαίνονται πιο μακριά και λεπτά.

Λίγα πράγματα έχουμε «βολευτεί» σε αυτήν την αέναη περίοδο με lockdowns όσο τα κολάν μας. Και αυτό γιατί είναι άνετα, συνδυάζονται με τα πάντα και μας προσφέρουν ευελιξία κινήσεων εντός και εκτός σπιτιού.

Όταν, όμως, σκέφτεσαι leggings σου έρχονται πολλά πράγματα στο μυαλό. Αρχικά το πόσο χρηστικά είναι, όπως ήδη γράψαμε και παραπάνω. Μπορείς να τα συνδυάσεις με loose πουλόβερ, με μακρύ T-shirt, με φούτερ ακόμα και με ένα αέρινο top και ένα biker jacket από πάνω. Επίσης σκέφτεσαι ότι το στενό τους σχέδιο και η λεπτή υφή τους αναδεικνύουν τις καμπύλες και μαζί τους και τις όποιες ατέλειες. Είναι γεγονός πως δεν «κρύβουν» περιττά κιλά και δείχνουν τα πόδια πιο κοντά από όσο είναι. Αλλά σε όλους τους κανόνες υπάρχει μία εξαίρεση και στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτή ονομάζεται «stirrup pants».

Αυτό το είδος κολάν έχει την εξής πρακτική ιδιομορφία: ένα λαστιχάκι στο τελείωμά του που πιάνει κάτω από το πέλμα και αν το φορέσεις πάνω από ένα ζευγάρι πέδιλα με chunky τακούνι (όταν αρχίσεις και πάλι να φοράς τακούνια και να βγαίνεις από το σπίτι) αλλά και πάνω από τα αθλητικά σου και τα δερμάτινα μποτάκια σου. Θα δεις πως το «τρικ» πιάνει και τα πόδια σου θα φανούν στο λεπτό πιο ψηλά και πιο λεπτά.

Επίσης είναι μία trendy προσθήκη σε αυτό το κλασικό σχέδιο παντελονιού που του δίνει μία πιο stylish προσέγγιση για αυτήν τη νέα σεζόν. Τα stirrup leggings είναι πολύ της μόδας και φέτος και είναι ό,τι πρέπει για να αναδείξεις το ανδρικό πουκάμισό σου με τον πιο street τρόπο. Επίσης μπορείς να τα φορέσεις και το πρωί με ένα ανδρικό παλτό και ένα μακρύ πουλόβερ δίνοντας ένα twist στα everyday looks σου. Nα μία ακόμα προσθήκη που πρέπει να κάνεις στην shopping list σου για αυτές τις ημέρες που το online shopping είναι μία από τις λίγες διασκεδάσεις που μας έμειναν.
Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 χοντρά πουλόβερ για μια μέρα με χιόνι σαν τη σημερινή

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss