Στις 22 Φεβρουαρίου η κυκλοφορία του Sony PSVR2 για το PS5 με τιμή €599,99

Η Sony θα κυκλοφορήσει τελικά το PSVR2 στις 22 Φεβρουαρίου στην τιμή των €599,99.

Η τιμή του PSVR2 έχει οριστεί στα 549,99 δολάρια στις ΗΠΑ, στις 529,99 λίρες στο Ηνωμένο Βασίλειο και στα 74.980 γιεν στην Ιαπωνία. Η συσκευασία του νέου VR headset της Sony θα περιλαμβάνει τα χειριστήρια Sense και τα στερεοφωνικά ακουστικά, όμως ο σταθμός φόρτισης των χειριστηρίων θα διατίθεται ξεχωριστά, στην τιμή των $49,99 (€49,99 / £39,99 / ¥5.480).
Οι προπαραγγελίες για το PSVR2 θα ξεκινήσουν στις 15 Νοεμβρίου όμως θα περιορίζονται αρχικά στο ηλεκτρονικό κατάστημα του PlayStation στο direct.playstation.com και μόνο σε συγκεκριμένες χώρες όπως τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία και τη Γερμανία. Σε ότι αφορά τα πρώτα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν για την κονσόλα , αυτά θα είναι επίσης διαθέσιμα για προπαραγγελία αργότερα αυτό το μήνα συμπεριλαμβανομένου του Horizon Call of the Mountain.
Το νέο σύστημα εικονικής πραγματικότητας της Sony και του PlayStation είναι μια σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με τον προκάτοχό του, με οθόνη OLED, οπτικό πεδίο 110 μοιρών και υποστήριξη 4K HDR. Μία ακόμη σημαντική προσθήκη στα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι η υποστήριξη ρυθμού ανανέωσης έως και 120Hz για πιο ομαλό gameplay. Το σετ κεφαλής VR διαθέτει τέσσερις κάμερες ενσωματωμένες στο μπροστινό μέρος της οθόνης, οπότε όπως είχε ανακοινωθεί πολύ καιρό πριν, δεν θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε ούτε να προμηθευτείτε εξωτερικές κάμερες για να παρακολουθείτε τις κινήσεις σας. Ακόμα η σ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss