Στις 26 Οκτωβρίου στην Ελλάδα η 10η γενιά του iPad, με μεγάλες αλλαγές

Η 10η γενιά του iPad δεν έχει καμία σχέση με τις «βαρετές» αναβαθμίσεις των τελευταίων ετών, με την Apple να προχωρά σε σημαντικές αλλαγές.

Αρχικά η συσκευή διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη 10,9 ιντσών με πιο επίπεδες άκρες, δίνοντάς της μια πολύ πιο κομψή εμφάνιση -παρόμοια μ’αυτή του Air-, και για πρώτη φορά σε iPad μετακινεί την webcam στη μεγαλύτερη πλευρά της οθόνης.
Το νέο «απλό» iPad ενσωματώνει για πρώτη φορά θύρα USB-C, με τη σειρά tablets της εταιρείας να αφήνει για πάντα πίσω της τη Lightning θύρα. Η εταιρεία εγκαταλείπει ακόμα το home button αλλά και την υποδοχή ακουστικών, κάτι που πολλούς μπορεί να ξενίσει. Στην περίπτωση της αφαίρεσης του Home button, η Apple επέλεξε αντ’ αυτού να τοποθετήσει το Touch ID στο κουμπί λειτουργίας, μια παρόμοια δηλαδή απόφαση μ’ αυτή που έχουμε δει στα νεότερα μοντέλα των σειρών iPad Pro και iPad Mini. Ακόμα η συσκευή έρχεται με υποστήριξη Wi-Fi 6 ενώ η Cellular έκδοση υποστηρίζει για πρώτη φορά 5G.

Αναμενόμενα, το νέο iPad δεν ενσωματώνει κάποιο chipset της σειράς M αλλά το A14 Bionic, το ίδιο chip δηλαδή που χρησιμοποιείται στο iPhone 12 και αποτελεί αναβάθμιση από το A13 Bionic που υπήρχε στο iPad 9ης γενιάς που κυκλοφόρησε πέρυσι. Όσον αφορά την κάμερά του, το iPad 10ης γενιάς διαθέτει εμπρόσθια κάμερα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss