Στις 7 Σεπτεμβρίου πιθανότατα η παρουσίαση των iPhone 14 και Watch Series 8

Τρία πράγματα στη ζωή είναι σίγουρα: ο θάνατος, οι φόροι και τα νέα iPhone τον Σεπτέμβριο. Ο Mark Gurman του Bloomberg αναφέρει ότι η φετινή εκδήλωση για το iPhone θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τον αρκετά αξιόπιστο δημοσιογράφο για θέματα της Apple, στα «απλά» iPhone 14 θα καταργηθεί το mini μοντέλο με μέγεθος οθόνης 5,4 ιντσών το οποίο έχει κάνει την εμφάνισή του τις τελευταίες δύο γενιές. Το τυπικό μοντέλο των 6,1 ιντσών θα πλαισιωθεί αντ’ αυτού από μια έκδοση με μεγάλη οθόνη 6,7 ιντσών, που θα ταιριάζει με το μέγεθος οθόνης του τρέχοντος μοντέλου iPhone Pro Max. Θεωρείται σίγουρα ότι οι απλές εκδόσεις του iPhone 14 θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το τρέχον τσιπ Apple A15 Bionic και θα μοιάζουν εξωτερικά με το iPhone 13 συμπεριλαμβανομένου του notch στην εμπρόσθια επιφάνεια.
Το iPhone 14 Pro φέρεται να είναι πολύ πιο ενδιαφέρον, αντικαθιστώντας την τρέχουσα εγκοπή της κάμερας με ένα ζεύγος εγκοπών pinhole για την μπροστινή κάμερα και τον σαρωτή FaceID, υποστηρίζοντας την ίδια ώρα και τη λειτουργία Always-On. Πολλά Android smartphone έχουν ήδη στραφεί σε παρόμοιες εγκοπές pinhole για να εξοικονομήσουν χώρο στην οθόνη, με την Apple να αφήνει σιγά σιγά πίσω της το notch που έκανε την εμφάνισή του με το iPhone X. Τα Pro μοντέλα θα αποκτήσουν επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα ταχύτερο SoC (A16 Bionic) και ένα α …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss