Στίβος: Και τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό η Πηνελόπη Νίκα

Panathinaikos A.C.

Στον Παναθηναϊκό θα παραμείνει και τη νέα σεζόν 2022-23 η αθλήτρια του Μοντέρνου Πεντάθλου και στίβου, Πηνελόπη Νίκα.

Η νεαρή αθλήτρια την περσινή χρονιά με το τριφύλλι στη καρδιά κατέκτησε την πρωτιά στο Κύπελλο Ελλάδας στο Μοντέρνο Πένταθλο στο Laser run, ενώ ήταν μέλος της πράσινης ομάδας που έσπασε το Παναθηναϊκό ρεκόρ στα 4Χ400μ. και ήταν 5η στα 800μ. στον κλειστό στίβο και φυσικά μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Νίκα ανέφερε:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που και φέτος θα φοράω το τριφύλλι και θα πολεμήσω για το καλύτερο δυνατό για τον Σύλλογο. Χαίρομαι που είμαι μια από τις αθλήτριες που μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου σε διαφορετικά αθλήματα. Αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση αλλά και προσμονή ώστε να κατακτήσουμε και φέτος τίτλους με τον Παναθηναϊκό».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Μάνας του Λόχου» αναφέρει:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Πηνελόπη Νίκα για τα αγωνίσματα του Μοντέρνου Πεντάθλου και του στίβου, για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Σταθερά στον  αγαπημένο της Παναθηναϊκό θα παραμείνει και τη νέα χρονιά η πολυαθλήτρια του Συλλόγου Πηνελόπη Νίκα.

Η «πράσινη» πρωταθλήτρια από την Καστοριά έκανε μια ακόμα πολύ καλή σεζόν πέρυσι και προετοιμάζεται για μια ακόμα σεζόν με νίκες και ρεκόρ.

Τη χρονιά που πέρασε η Νίκα κατέκτησε την πρωτιά στο Κύπελλο Ελλάδας στο Μοντέρνο Πένταθλο στο Laser run  ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί η προσφορά της στον Σύλλογο.

Πιο συγκεκριμένα στον στίβο ήταν μέλος της πράσινης ομάδας που έσπασε το Παναθηναϊκό ρεκόρ στα 4Χ400μ. ενώ ήταν 5η στα 800μ. στον κλειστό στίβο και φυσικά μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Ακόμα ήταν 7η στα 800 μ. στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου.

Επιπλέον κατέκτησε την 20η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου και βοήθησε από την πλευρά της ώστε το γυναικείο τμήμα να κατακτήσει το πρωτάθλημα στο συγκεκριμένο αγώνισμα».

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss