Στο Μπέλφαστ ο βασιλιάς Κάρολος: Νέα λειτουργία στη μνήμη της βασίλισσας Ελισάβετ – LIVE η τελετή

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ και η βασιλική σύζυγος, Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, ταξίδεψαν στη Βόρεια Ιρλανδία και το Μπέλφαστ στο πλαίσιο της περιοδείας στις χώρες του Ηνωμένου Βασιλείου σύμφωνα με το πρωτόκολλο που ακολουθείται μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Μετά τις συγκινητικές στιγμές στη Σκωτία, κι ενώ κορυφώνονται οι προετοιμασίες για την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ στο Λονδίνο, ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ βρίσκεται στο Μπέλφαστ. Μαζί του η βασιλική σύζυγος, Καμίλα, με τον κόσμο στην πρωτεύουσα της Βόρειας Ιρλανδίας να συγκεντρώνεται στους δρόμους για να συμπαρασταθεί στη βασιλική οικογένεια για τη μεγάλη απώλεια.
Κατά την άφιξή τους στο Μπέλφαστ, Κάρολος και Καμίλα βγήκαν από το όχημά τους για να χαιρετήσουν τον κόσμο πριν κατευθυνθούν στο κάστρο του Χίλσμπορο.

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασιλική σύζυγος, έφτασαν στη συνέχεια στον καθεδρικό ναό της Αγίας Άννας στο Μπέλφαστ για μια λειτουργία προσευχής στη μνήμη της βασίλισσας Ελισάβετ. Το βασιλικό ζεύγος αποδέχθηκε χαιρετισμό από τον λόρδο υπολοχαγό του Μπέλφαστ.

Η Πρωθυπουργός Λιζ Τρας παρευρίσκεται επίσης στη λειτουργία, καθώς και ο πρόεδρος της Ιρλανδίας Μάικλ Χίγκινς, όπως και άλλοι εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας της χώρας.

Δείτε LIVE την τελετή:


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss